Altay Başkanı Özgür Ekmekçioğlu Mustafa Denizli İle Yaşanan Ayrılık Sonrası Konuştu!

Altay Spor Kulübü Başkanı Özgür Ekmekçioğlu, Teknik Direktör Mustafa Denizli ile yollarının ayrılmasının ardından taraftarlardan gelen tepkiler üzerine açıklama yaptı.

18.01.2022-15:28 - (Son Güncelleme: 18.01.2022-17:43) Altay Başkanı Özgür Ekmekçioğlu Mustafa Denizli İle Yaşanan Ayrılık Sonrası Konuştu!

Spor Toto Süper Lig'e bu sezon yükselen ekiplerden biri olan İzmir temsilcisi Altay'da iyi bir başlangıç yapılan sezonda işler tam tersi yöne dönmüştü.

MUHTEŞEM BAŞLANGIÇ SONA ERDİ

Altay Spor Kulübü, Spor Toto Süper Lig'in ilk 7 haftasında 5 galibiyet ve 2 mağlubiyet alarak tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı. Ancak Altay'da Süper Lig'in 8. haftasında oynanan Gaziantep karşılaşmasında alınan 4-1'lik mağlubiyetin ardından çöküş başladı.

GALİBİYET HASRETİ UZUNCA BİR SÜRE DEVAM ETTİ

Süper Lig'de 8. haftada oynanan Gaziantep karşılaşaması ile birlikte üst üste tam 13 maç boyunca kazanamayan Altay'da Teknik Direktör Mustafa Denizli eleştiri oklarının hedefi haline gelmişti.


MUSTAFA DENİZLİ İLE YOLLAR AYRILDI

Siyah beyazlı ekipte Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında Kayserispor deplasmanında alınan 1-0'lık mağlubiyetin ardından bardak taşmış ve tecrübeli teknik adam Mustafa Denizli ile karşılıklı olarak anlaşma sağlanarak yollar ayrılmıştı.

MERT NOBRE GÖREVE GETİRİLDİ

Mustafa Denizli ile yaşanan ayrılığın ardından çeşitli teknik direktör adaylarıyla görüşmeler yapan Altay Spor Kulübü, son olarak Mustafa Denizli'nin yardımcısı Mert Nobre ile anlaşma sağlamış ve takımı 1.5 yıllığına ona emanet etmişti.


TEPKİ ÇIĞ GİBİ BÜYÜDÜ

Taraftarların alınan bu karara yönelik tepkileri her geçen gün artarken yönetim istifaya davet edildi.

BAŞKAN AÇIKLAMA YAPMAK ZORUNDA KALDI

Altay Spor Kulübü Başkanı Özgür Ekmekçioğlu, son haftalarda kulüpte yaşanan olayların üzerine taraftarların vermiş olduğu tepki ile ilgili olarak yapmış olduğu açıklamalarda ;

' Kendisiyle (Mustafa Denizli) konuşmamızda Süper Lig'e çıktıktan sonra başka bir görevde devam edebilir mi diye düşünüyorduk, biz de Nobre ile devam ederiz diye zaten düşünüyorduk, kendisi teknik direktör olarak devam etmek istedi. Burada tabii duygusal bir karar aldık, biz de onla başladık bunun artıları da oldu eksileri de oldu bizim için. Bizim için en zor olanı seçtik, en kolayı onunla (Mustafa Denizli) devam etmek olurdu. Tek derdimiz kulübün başarılı olması için mücadele etmek. Burada da devam ederken takımı en iyi tanıyan başta da düşündüğümüz isim olan Mert Nobre ile devam etmek oldu. Bizim kendi bütçe planlamamız içinde bir teknik direktör bütçesinin hemen hemen 3-4 katı bir bütçeyle Mustafa Denizli ile duygusal bir karar alıp devam etme düşüncesiyle böyle bir gelişme oldu. Biz kulüp için en doğru kararları almaya çalışıyoruz ama taraftarımızın da burada duygusal olduğu noktalar var ama burada A takım olduğu için daha duygusallıktan uzak kararlar almamız gerekiyor. Taraftarların bize vermiş olduğu tepki çok dağal bunlar aile arasında olabilecek şeyler. Bunların da kesinlikle bugünden sonra daha farklı olacağını düşünüyorum herkes için. Sonuna kadar görevimizin başındayız. Burada yapacağımız çok hizmetler var. ' ifadelerini kullanarak Altay taraftarlarına seslendi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal