Altay'da Mustafa Denizli İle Yollar Ayrıldı!

Süper Lig ekiplerinden Altay, takımın teknik direktörü Mustafa Denizli ile yolları ayırdı.

13.01.2022-18:37 - (Son Güncelleme: 13.01.2022-19:16) Altay'da Mustafa Denizli İle Yollar Ayrıldı!

Süper Lig ekiplerinden Altay yeni sezona takımı Süper Lig'e çıkartan Mustafa Denizli ile başlamıştı. İzmir ekibi Altay takımın teknik direktörü Mustafa Denizli ile yeni sezona epey bir umutlu şekilde girmişti. Fakat İzmir ekibinde işler hiç istenildiği gibi gitmedi. Mustafa Denizli sergilediği performansla İzmir ekibini büyük hayal kırıklığına uğrattı.

HAYAL KIRIKLIĞI OLDU

Süper Lig'in İzmir ekibi Altay'da Mustafa Denizli ile yolların ayrıldığı resmen duyuruldu. Mustafa Denizli bu sezon İzmir ekibi Altay'da gösterdiği etkisiz performansla gerek Altay taraftarlarını gerek Altay takımını büyük hayal kırıklığına uğrattı. Bu nedenle büyük tepkiler çeken Mustafa Denizli'nin takımdan ayrılması gündemdeydi. Son gelen bilgilere göre Mustafa Denizli'nin ayrılığı kesinleşmiş oldu. 


13 HAFTA MAÇ KAZANAMADI

Süper Lig'de İzmir ekibi Altay ile 13 hafta boyunca galibiyet alamayan Mustafa Denizli büyük tepkiler çekmişti. Teknik adamın başarısız performansı sonrası hocanın bileti kesildi. Altay'ın Mustafa Denizli'den sonra takımın başına gelecek yeni teknik adam büyük bir merakla beklenilmeye başlanıldı.

YENİ HOCA MERAK KONUSU OLDU

İzmir ekibi Altay'da Mustafa Denizli'nin takımdan ayrılığı sonrası yerine gelecek yeni teknik direktör büyük merak konusu oldu. Mustaf Denizli yerine gelecek yeni teknik direktör başta Altay taraftarları olmak üzere diğer futbolseverlerden önemli merak konusu haline geldi. Süper Lig ekibi Altay'da yaşanan gelişmeler taraftarlar tarafından çok büyük bir dikkatle takip edilmeye başlandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal