Altay Spor Kulübü Mustafa Denizli'ye Teşekkür Etti!

Altay Spor Kulübü, kısa bir süre önce takım ile yollarını ayıran tecrübeli teknik adam Mustafa Denizli'ye resmi internet sitesi üzerinden yapmış olduğu açıklamayla birlikte teşekkür etti.

14.01.2022-10:06 - (Son Güncelleme: 14.01.2022-10:06) Altay Spor Kulübü Mustafa Denizli'ye Teşekkür Etti!

Spor Toto Süper Lig'e uzunca bir sürelik ayrılığın ardından yükselen İzmir ekibi Altay, bu sezon yükseldiği ligde büyük bir hayal kırıklığı yarattı. Tecrübeli teknik adam Mustafa Denizli ile lige iyi bir başlangıç yapmasının ardından adeta tepetaklak olan Altay, ligde arka arkaya aldığı sonuçların ardından alt sıralarda kaldı.

GALİBİYETE HASRET KALMIŞLARDI

Altay Spor Kulübü, Spor Toto Süper Lig'de çıktığı son 13 karşılaşmadan da galibiyet çıkaramazken eleştiri oklarının hedefi haline gelen tecrübeli teknik adam Mustafa Denizli ile yollar resmen ayrılmıştı.


MUSTAFA DENİZLİ İLE YOLLAR RESMEN AYRILDI

İzmir ekibi Altay, resmi internet sitesi üzerinden Mustafa Denizli ile yolların ayrılmasının ardından tecrübeli teknik adama teşekkür ettiği bir mesaj paylaştı.

İZMİR EKİBİ TEŞEKKÜR ETTİ

Altay Spor Kulübü'nün Mustafa Denizli ile ilgili olarak yapmış olduğu açıklamada ;

' 18 yıl boyunca formamızı giyen, kulüp tarihimizin en fazla maç oynayan ve en çok gol atan futbolcusu unvanlarına sahip, takımımızı Süper Lig’e çıkaran, stadımızda ismi yaşayan efsanemiz “Büyük Mustafa” Sayın Mustafa Denizli ile aramızdaki “resmi” sözleşmenin sona erdiğini üzüntüyle açıklıyoruz. Bunun bir “veda” olmadığının bilinmesini istiyor, aramızdaki güçlü bağın simgesi olarak, “Büyük Mustafa” ile özdeşleşen “11” numaralı Altay formasını önümüzdeki sezondan itibaren emekliye ayırıyoruz. “Altaylı” apoletini omuzlarında her zaman gururla taşıyan ve taşımaya devam edecek olan Sayın Mustafa Denizli ve ekibine değerli hizmetleri için sonsuz teşekkürlerimizi iletiyoruz. Saygılarımızla... ' ifadelerine yer verilerek tecrübeli teknik adam Mustafa Denizli'ye teşekkür edildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal