Galatasaray'ın Teknik Direktörü Domenec Torrent'in Sözleşme Maddeleri Ortaya Çıktı!

Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Domenec Torrent'in sözleşme detayları gün yüzüne çıktı. İspanyol çalıştırıcı için sözleşmeye konulan maddeler dikkat çekti.

18.01.2022-14:55 - (Son Güncelleme: 18.01.2022-15:09)

Süper Lig devlerinden Galatasaray yakın zamanda takımın teknik direktörü Fatih Terim ile yolları ayırmış yerine ise İspanyol çalıştırıcı Domenec Torrent'i getirmişti. Galatasaray'ın, İspanyol çalıştırıcı ile anlaşması büyük ses getirirken teknik adamın sözleşmesindeki maddeler büyük ses getirmişti. Sarı kırmızılıların yeni çalıştırıcısı Domenec Torrent'in sözleşmesindeki detaylar ise ortaya çıkmaya başladı.

EV KİRASI ÖDENECEK

Galatasaray'da, Fatih Terim sonrası göreve gelen Domenec Torrent'in sözleşme maddeleri ortaya çıktı. Teknik adamın sözleşmesindeki maddeler ise büyük ses getirdi. Mukavelesinde sarı kırmızılı takımın tarihinde bir ilk olarak 50 bin euroluk 4. sırada yer alma bonusu bulunuyor. İspanyol çalıştırıcının yarım sezonluk maliyetinin ise 1 milyon 125 bineuro olduğu aktarıldı. Gelecek sezon net 1.5 milyon euro alacak olan çalıştırıcının 6 bin euroluk ev kirasını ise Galatasaray'ın ödeyeceği öğrenildi.
59 yaşındaki teknik adamın yarım sezonluk parasının 5 ay boyunca 225 bin euro aylık olarak ödeneneceği aktarıldı. Yani yarım sezonluk maliyeti 1 milyon 125 bin euroyu bulacak. Gelecek sezon ise teknik adam 1.5 milyon euro net ücret alacak. İspanyol çalıştırıcının 1 yıl da sözleşme opsiyonu olacağı ifade edildi.


TAKIM TARİHİNDE BİR İLK

Teknik adama şampiyon olunması halinde 200 bin euro ödeme yapılacağı aktarıldı. Eğer takım ligi; ikinci, üçüncü veya dördüncü bitirirse 50 bin euro bonus teknik adama ödenecek. Bu anlamda 4. sırada yer alma bonusu Galatasaray tarihinde bir ilk olarak dikkat çekiyor. Avrupa Kupası'nda tur atlanılması halinde de ekstra bonuslar verileceği belirtildi. Son olarak ise Torrent'in 1.yardımcısının 20 bin euro aylık, 2. yardımcısının ise 13 bin 200 euro aylık alacağı gelen bilgiler arasında bulunuyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal