Alpaslan Öztürk'e Galatasaray Kancası

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Göztepe'de forma giyen ve geçtiğimiz günlerde A Milli Takım kadrosuna seçilen Alpaslan Öztürk için Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'den olumlu rapor

01.04.2021-13:38 - (Son Güncelleme: 01.04.2021-13:38) Alpaslan Öztürk'e Galatasaray Kancası

27 yaşındaki tecrübeli oyuncu Alpaslan Öztürk'ün sezon sonunda Göztepe'den ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor

Bu sezon Spor Toto Süper Lig'de savunma hataları büyük bir eksiklik yaratırken, Galatasaray'ın şampiyonluk yolunda kritik haftalarda kayıplar yaşamasına neden olmuştu. Savunmadaki hataları ile sık sık gündeme gelen Galatasaray'da Teknik Direktör Fatih Terim, önümüzdeki sezon savunmada problem yaşamak istemiyor. 

Savunmada Marcao ve Luyindama ikilisinin sık sık yaptıkları bireysel hatalarla gündeme gelmesinin ardından sarı kırmızılılarda Teknik Direktör Fatih Terim, bu ikiliden en az birinin takımdan ayrılması gerektiği yönünde hazırlamış olduğu raporunu yönetime iletti. 

Özellikle bu ikiliden gelebilecek yüksek bonservis ücretlerinin kulübün kasasını da rahatlatacağı düşüncesinin oluşması bu ikilinin takımdan ayrılması için verilen raporda etkili oldu.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ise bu ikilinin kadrodan ayrılması için sarı kırmızılı yönetime şart koştu. 

Önümüzdeki sezon kadrosunda Göztepeli Alpaslan Öztürk ve Kaan Ayhan'ı görmek isteyen Teknik Direktör Fatih Terim, bu iki ismin kadroya katılması için tüm şartların zorlanmasını istedi.

Sezon sonunda kulübü Göztepe ile kontratı sona erecek olan Alpaslan Öztürk, İzmir ekibinin kendisine yönelttiği teklifleri birer birer reddetmişti. Durum böyle olunca tecrübeli stoperin kadrodan ayrılmasına kesin gözüyle bakılırken, Galatasaray yönetiminde Abdurrahim Albayrak'ın Göztepeli Alpaslan Öztürk'ün kadroya katılması için görüşmelere başladığı ve transfer ile bizzat ilgileneceği öğrenildi. 

27 yaşındaki Alpaslan Öztürk, Belçika alt yapısından yetişmesinin ardından Türkiye macerası, 2013-2014 sezonunda gerçekleştirdiği Kasımpaşa transferi ile birlikte başlamıştı. Kasımpaşa yolculuğunun ardından Eskişehirspor ve Elazığspor formalarını giydikten sonra son olarak şimdiki kulübü Göztepe'ye transfer olan Alpaslan Öztürk, İzmir ekibinde göstermiş olduğu performans ile birlikte büyük bir beğeni toplayarak A Milli Takım kadrosuna kadar da yükselmişti.

Bu sezon Göztepe forması ile birlikte toplamda 15 karşılaşmada forma şansı bulan Alpaslan Öztürk, bir savunmacı olmasına rağmen attığı 2 gol ile Göztepe'ye hücüm anlamında katkı sağlamıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal