Ziraat Türkiye Kupası Finali Belli Oldu

Beşiktaş ile Fraport TAV Antalyaspor arasında oynanacak olan Ziraat Türkiye Kupası karşılaşmasının oynanacağı yer ve tarihi Türkiye Futbol Federasyonu tarafından açıklandı.

01.04.2021-12:53 - (Son Güncelleme: 01.04.2021-12:53) Ziraat Türkiye Kupası Finali Belli Oldu

Ziraat Türkiye Kupası Final karşılaşmasında İzmir'de Göztepe'nin karşılaşmalarını oynadığı Gürsel Aksel Stadyumu'nda Beşiktaş ile Fraport TAV Antalyaspor karşı karşıya gelecek. Ziraat Türkiye Kupası'ndaki final mücadelesinin oynanacağı tarihin ise 18 Mayıs 2021 tarihi olduğu öğrenildi.

Türkiye Kupası'ndaki final yolculuğunda Fraport TAV Antalyaspor, son 16 turu karşılaşmasında TFF 1. Lig ekibi Bursaspor ile karşı karşıya gelirken sahadan 3-0'lık galibiyetle ayrılmıştı. Bursaspor karşılaşmasının ardından Ziraat Türkiye Kupası'nda çeyrek finale yükselmeye hak kazanan Fraport TAV Antalyaspor, çeyrek final mücadelesinde ise Demir Grup Sivasspor ile karşı karşıya geldiği karşılaşmada sahadan 1-0'lık galibiyetle ayrılmıştı. Kupada yarı finale yükselen Antalyaspor yarı finalde ise bir derbi karşılaşması oynadı. Aytemiz Alanyaspor ile karşı karşıya gelen Fraport TAV Antalyaspor sahadan 2-0'lık bir galibiyetle ayrılarak Ziraat Türkiye Kupası'nda finalde Beşiktaş'ın rakibi olmuştu.

Beşiktaş ise Ziraat Türkiye Kupası macerasına son 16 turunda Çaykur Rizespor'u sahasında 1-0 mağlup ederek başlamıştı. Ziraat Türkiye Kupası'nda çeyrek finale yükselen kara kartal, İttifak Holding Konyaspor ile karşı karşıya geldiği karşılaşmada beraberlikle sonuçlanan karşılaşmada penaltı atışları sonrasında kupada yarı final biletini kapmıştı. Siyah beyazlılar Ziraat Türkiye Kupası'nda yarı final mücadelesinde ise Medipol Başakşehir ile karşı karşıya gelmişti. Normal süresi 2-2 biten karşılaşmanın uzatmalara gitmesinin ardından uzatma dakikalarının son bölümünde bulduğu gol ile sahadan 3-2 galip ayrılan Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası finalinde Fraport TAV Antalyaspor'un rakibi olmuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal