Alparslan Büyük Selçuklu yeni sezonda devam edecek mi? TRT1 Alparslan Büyük Selçuklu dizisi final mi yapacak?

Başladığı günden bugüne kadar büyük ses getiren Alparslan Büyük Selçuklu hem Türkiye’de hem de dünyada oldukça fazla izleyiciye sahiptir. Dizinin oyuncularından, senaryosuna, kostümünden, dekoruna kadar pek çok dikkat çekici nokta yer alıyor. Dizinin final yapacağı iddiası gündeme bomba gibi düştü. Peki, Alparslan Büyük Selçuklu final mi yapıyor? Alparslan Büyük Selçuklu bitecek mi? İşte merak edilen tüm soruların yanıtı…

11.04.2022-18:23 - (Son Güncelleme: 12.04.2022-13:04) Alparslan Büyük Selçuklu yeni sezonda devam edecek mi? TRT1 Alparslan Büyük Selçuklu dizisi final mi yapacak?

TRT 1 ekranlarında uzun süredir ekrana gelen Alparslan Büyük Selçuklu, Türklerin kökenini anlatan tarihine değinen bir dizi olarak ekrana geliyor. 8 Kasım 2021 tarihinde yayınlanmaya başlayan dizi iki sezondur ekranlarda yer alıyor. Dizinin final yapacağı iddiası gündemi salladı. Yayınlandığı günden bu yana reyting rekorları kıran dizinin ilerleyen sezonda devam edip etmeyeceği merak ediliyor. Peki, Alparslan Büyük Selçuklu final mi yapıyor? Alparslan Büyük Selçuklu bitecek mi? İşte merak edilen tüm soruların yanıtı…

Alparslan Büyük Selçuklu final mi yapıyor? Alparslan Büyük Selçuklu bitecek mi?

İki sezondur büyük bir ilgiyle takip edilen Alparslan Büyük Selçuklu dizisi TRT 1 ekranlarında her Pazartesi ekrana geliyor. Belli bir izleyici kitlesi olan ve yoğun ilgi gören dizinin final yapacağı söyleniyor. Bu haber ile dizinin hayranları gerçekten dizinin final yapıp yapmayacağını araştırıyor.

Alparslan Büyük Selçuklu Final Mi YapıyorAkli Film tarafından üstlenilen yapımcılığını Emre Konuk'un yaptığı Alparslan Büyük Selçuklu dizisi sadece Türkiye’de değil dünyada da rekor kırmaktadır. En çok izlenen diziler arasında yer alan Alparslan Büyük Selçuklu dizisi ekranlara veda etmeyeceğini açıkladı. İzleyiciler derin bir oh çekerken Sedat İnci'nin yönetmenliği eşliğinde çekimleri gerçekleştirilen Alparslan Büyük Selçuklu'nun sezon finali yapacağı söylendi.

Alparslan Büyük Selçuklu 28. bölümde sezon finali yapacak. Dizinin Mayıs ayı sonunda kısa bir ara vermesi bekleniyor. Dizi yaz aylarında çekimlere ara verirken bir yandan da 3.sezon hazırlıkları devam edecek. Yeni sezon çekimleri ise Ağustos ayında başlayacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal