En Hamarat Benim Servet kimdir? En Hamarat Benim yarışmacısı Servet Sakin Tarhan hakkında bilgiler

Kadir Ezildi ile En Hamarat Benim programı yeni konuklarıyla dikkat çekiyor. Yeni haftaya yeni yarışmacılarla başlayan programda iddialı sözleriyle Servet Sakin Tarhan dikkat çekti. Programın izleyicileri yeni yarışmacı Servet’in kim olduğunu merak ederek, En Hamarat Benim Servet Sakin Tarhan kimdir? Kaç yaşında? Nereli? Gibi sorulara yanıt aramaya başladı.

11.04.2022-16:20 - (Son Güncelleme: 11.04.2022-16:20) En Hamarat Benim Servet kimdir? En Hamarat Benim yarışmacısı Servet Sakin Tarhan hakkında bilgiler

Kadir Ezildi’nin sunduğu En Hamarat Benim programı yeni yarışmacılarıyla yeni haftaya başladı. Fox TV’de izleyicilerle buluşan programda yeni haftanın yarışmacısı Servet Sakin Tarhan konuşmasıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. İddialı sözleri ve hareketleriyle dikkatlerin odağı olan yarışmacı Servet, izleyiciler tarafından araştırılmaya başlandı. İzleyiciler şimdi, En Hamarat Benim yarışmacısı Servet Sakin Tarhan sorusuna yanıt arıyor.

Programın sunucusu Kadir Ezildi’nin kontrolünde önde kendi evini temizleyen 5 yarışmacı, temizliğin ardından mutfağa girerek lezzetli yemekler hazırlıyor. Eğlenceli anların yaşandığı programda, kendine ve elinin lezzetine güvenen yarışmacılar, çay saati için de yemek ve sofra hazırlıyor. Haftanın her günü bir yarışmacının evine konuk olan Kadir Ezici, yarışmacıların temizlik ve mutfak maceralarını ekranlara getiriyor. Haftanın finalinde yarışmacılar arasından en yüksek puanı alan yarışmacı 15 bin liralık büyük ödülün kazananı oluyor. Yarışmada geçen hafta 15 bin liralık büyük ödülün sahibi, aldığı 23 puanla rakiplerini geçen Emine Sürsavur oldu.

Her hafta içi saat 13:00’da Fox TV ekranlarında izleyiciyle buluşan Kadir Ezildi ile En Hamarat Benim programında yeni haftaya da bomba gibi başlandı. Yeni haftanın yarışmacıları Merve Demirtaş, Mustafa Kemal Aksoy, Servet Sakin Tarhan, Sema Çom ve Nargül Babahanova olurken, yarışmacılar içinden biri dikkatleri üzerine çekti. İddialı konuşması ve tavırlarıyla dikkatleri üzerine toplayan yarışmacı Servet, izleyicilerin merak konusu oldu.

Servet Sakin Tarhan kimdir?

Kadir Ezildi’nin sunumuyla ekranlara gelen En Hamarat Benim programının dikkat çeken yarışmacısı Servet Sakin Tarhan 57 yaşında bir ev hanımıdır. Servet Sakin Tarhan aslen Gümüşhanelidir. 2 çocuğu olan Tarhan’ın daha önceden aşçılık deneyimi bulunuyor.

İddialı yarışmacı Servet Sakin Tarhan; hamarat, temiz, titiz ve düzenli olduğunu söyledi. Mutfağında temiz yemekler yaptığını ve yemeklerinin çok beğenildiğini söyleyen Tarhan, bakanlardan dekanlara kadar herkesin hatta profesörlerin bile yemeğini yiyip puan verdiğini iddia etti. Aldığı beğeniler sonrası yarışmaya katıldığını belirten Tarhan, 14 yıl aşçılık yaptığını ve üzerine kimseyi tanımadığını söyledi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal