Almanya'da polisin Türk çocuğa yaşattığı korku dolu anlar! Görüntüler pes dedirtti

Almanya'nın Duisburg eyaletinde polislerin 13 yaşındaki Emirhan Altıntaş'a seçim afişini yırttığına yönelik polis tarafından sert müdahaleye uğradı. Görüntüler oldukça fazla tepki çekti.

17.04.2022-12:37 - (Son Güncelleme: 17.04.2022-13:52)

12 Nisan'da kaydedilen görüntülerde olay yerinde olan insanların tepkisine rağmen biri kadın iki polis Emirhan Altıntaş'ı sırtüstü yatırdı ve çocuğun üzerine çıkıp, erkek polisin diziyle göğsüne bastırması görüntülerde yer almaktadır. 

Onu hemen bırakın!

Çevredeki insanların ''O henüz küçük bir çocuk. Onu hemen bırakın!'' şeklindeki tepkisine aldırış etmeyen polislerin, Emirhan'ı yüzüstü yatırarak ters kelepçe taktıkları kameralara yansıdı. Altıntaş ailesinin avukatı Fatih Zingal, Twitter hesabından yapmış olduğu paylaşımında, aileyle görüştüğü ve olayın bizzat takipçisi olacaklarını söyledi. Zingal, ''Almanya'nın Duisburg kentinde yaşayan 13 yaşındaki Emirhan Altıntaş, seçim afişini yırttığı yönünde polisler tarafından şiddete uğradı. Aile ile görüştüğümde, Emirhan, polis üzerine çıkıp müdahale ettikten sonra ne nefes alabildi ne de konuşabildi. Olayın peşini bırakmayacağız.'' diye söyledi. Görüntüler sosyal medyaya düştükten sonra oldukça tepki çekti, yorumlarda polisin tavrı bir hayli eleştirildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal