Almanya'da Bulunan Bir Fabrikada Angela Merkel İçin 500 Hatıra Oyuncak Üretildi

26 Eylül tarihinde yapılması planlanan Almanya'daki seçimlerde görevi bırakmaya hazırlanan Başbakan Angela Merkel'i anımsatan hatıra oyuncak ayı yapıldı.

20.09.2021-16:05 - (Son Güncelleme: 20.09.2021-16:05) Almanya'da Bulunan Bir Fabrikada Angela Merkel İçin 500 Hatıra Oyuncak Üretildi

Almanya'da 26 Eylül'de yapılması planlanan seçimlerinin ardından görevi bırakmaya hazırlanan Başbakan Angela Merkel'in, geçtiğimiz günlerde heykeli yapılmıştı. Şimdi ise Angela Merkel'i andıran hatıra oyuncak yapıldı.

Günler sonra başbakanlık koltuğuna veda edip emekliye ayrılacak olan Merkel ile ilgili bu kez hatıra oyuncak ayı üretimi başladı.

ANGELA MERKEL'İ ANDIRAN HATIRA OYUNCAK

Alman medyası, Coburg şehrindeki bir fabrikada üretilmekte olan oyuncak ayı için ''Şansölye Merkel'i andırıyor'' ifadelerini kullandı.  

Yaklaşık 40 santimetre boyunda olan oyuncak ayıda Angela Merkel'in tarzı olan takı, ceket ve saç stilinin yanı sıra ellerini birleştirme haline başvurulduğu da görüldü.

OYUNCAK AYININ TANESİ 189 EURO

Oyuncak ayının hazırlandığı fabrika çalışanları tarafından yapılan açıklamada, ''Oyuncak ayılarda çağdaş tarihin anlarını bir sanat formu olarak ifade etmeye çalışıyoruz.'' ifadeleri yer aldı.

Alman başbakan için hazırlanmış olan hatıra oyuncak ayıdan 500 adet üretilecek ve fiyatı ise 189 euro (yaklaşık 1900 TL) olarak belirlendiği öğrenildi.

ANGELA MERKEL'E GÖNDERİLECEK

Diğer taraftan ise hazırlanan ayılardan bir tanesinin, Angela Merkel'e gönderileceği belirtildi.

Daha öncesinde ABD Başkanı Barack Obama, eski Almanya Başbakanı Helmut Schmidt ve İngiltere Kraliçesi 2'nci Elizabeth için oyuncak ayılar hazırlandığı anımsatıldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal