Alman Medyası Nuri Şahin Transferini Açıkladı!

Werder Bremen’in kontratını uzatmadığı milli oyuncunun Fenerbahçe ile her konuda anlaştığını iddia eden Alman medyası, “Nuri birkaç gün içinde İstanbul’a gidip imzayı atacak” dedi.

02.07.2020-12:19 - (Son Güncelleme: 02.07.2020-12:16) Alman Medyası Nuri Şahin Transferini Açıkladı!

Gelecek sezon hazırlıklarını yerli oyuncular üzerine kuran Fenerbahçe'de Nuri Şahin iddiası gündemde... Sarı- lacivertliler deneyimli futbolcunun transferinde mutlu sona çok yakın. Alman medyası, Werder Bremen kontratını uzatmadığı için boşta kalan Nuri Şahin'in Fenerbahçe ile her şartta anlaştığını söyleyerek, "Werder Bremen, Nuri Şahin için sözleşmesi biten tüm futbolcularla devam kararı aldı. 31 yaşındaki futbolcu da bu gelişme sonrasında uzun süredir kendisini isteyen Fenerbahçe'nin teklifini kabul etti" şeklinde iddia etti.

PÜRÜZ KALMADI

Nuri Şahin'in kısa zaman içinde İstanbul'a gidip imza atacağını da öne süren Alman basını, "Transferde artık hiçbir pürüz kalmadı" değerlendirmesinde bulundu.

TÜRKİYE’YE TRANSFER OLMAK İSTEMEMİŞTİ!

2001 senesinden bu zamana yurt dışında kariyerine devam eden Nuri Şahin daha önce birçok defa 3 büyüklerden teklif almış fakat "Türkiye'ye gelmek istemiyorum" demişti.

BU SEZON 17 KARŞILAŞMADA FORMA GİYDİ

Werder Bremen ile bu sezon 17 resmi karşılaşmada forma giyen Nuri Şahin gol atamazken 4 asist yaptı. Milli oyuncu kalça sakatlığı sebebiyle sezonu erken kapatmak mecburiyetinde kaldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal