Ali Koç: 'Hodri Meydan, Genel Kurul'a Gidelim'

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, sarı-lacivertli kulübün kongre üyelerine rozet takdimi için düzenlenen törende açıklamalarda bulundu.

26.02.2020-08:36 - (Son Güncelleme: 26.02.2020-11:38) Ali Koç: 'Hodri Meydan, Genel Kurul'a Gidelim'

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, sarı-lacivertli kulübün kongre üyelerine rozet takdimi için düzenlenen törende açıklamalarda bulundu.

Galatasaray mağlubiyeti sonrası yaşanan olay hakkında da açıklamalar yapan Ali Koç, görevi bırakmak gibi bir niyetinin olmadığını ve genel kurul isteyenlerin de önünü kapatmayacaklarını ifade ederek hodri meydan dedi.

İŞTE ALİ KOÇ’UN AÇIKLAMALARI:

"Beni itip kakmayın' olayından sonra inanılmaz bir mail, faks yağmuru oldu. Sosyal medyadan, direkt bana, halkla ilişkiler departmanına... İnanılmaz bir destek geldi. Tüylerim diken, diken oldu"

"Bir kanal 'Mesele futbol değil, mesele başka' diye bir haber yaptı. Aslında mesele futbol değil mesele başka! Dayanacağız. Zaten böyle bir destek böyle bir camia olduktan sonra insan dayanacak gücü buluyor"

"Genel kurulmuş, ben vazgeçiyormuşum. Böyle bir şey söz konusu bile değil. Ha birileri çıkıp illa ki 'Hodri meydan, Genel Kurul'a gidelim' diyorsa bakalım gelsinler, başvursunlar! Önlerini kapamayız"

"Seri bitecekti, bize rast geldi. Olabilir. İçiniz rahat olsun. Bundan sonra ne olur bilmiyoruz ama önemli olan finansal sıkıntıların içinden çıkabilmemiz. Sportif başarı yakalayabilmemiz. Çok ciddi sıkıntılarla boğuşuyoruz. Beni en çok üzen konulardan bir tanesi Fenerbahçe'yi, Fenerbahçeliler üzerinden vurmaya çalışmak. Bilmeyerek istemeyerek alet olmaları. Bazı futbolcular, yakın zamanda yöneticilik yapmış insanların bizi hedef almaları. En acı tarafı bu. Dışarıdakilerden bekliyoruz ama kendini camianın ileri gelenlerinden gören, sportif hizmet olsun idari hizmet etmişler olsun açıkça veya daha da kötü perde arkalarından iş çevirenler, kurgulayan sizlere yazıklar olsun diyorum!" ifadelerinde bulundu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal