Mohamed Elneny: Beşiktaş Çok Büyük Bir Kulüp

Beşiktaş’ın sezon başında kiralık olarak Arsenal’den kadrosuna kattığı yıldız futbolcu Mohamed Elneny, gündeme dair açıklamalarda bulundu

26.02.2020-08:30 - (Son Güncelleme: 26.02.2020-08:27) Mohamed Elneny: Beşiktaş Çok Büyük Bir Kulüp

Beşiktaş’ın sezon başında kiralık olarak Arsenal’den kadrosuna kattığı yıldız futbolcu Mohamed Elneny, gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş’ın şampiyonluk şansını değerlendiren Elneny: "Futbolda her şey mümkün. Futbol öyle bir oyundur ki hedefin çok uzağında hissedersiniz, 2-3 maç kazanırsınız, önünüz açılır."

Mısırlı oyuncu Beşiktaş’taki sözleşmesi ile alakalı siyah beyazlı kulüpte kalmak isterim şeklinde konuşan Elneny: "Kulüp isterse, sözleşmemdeki maddeler doğrultusunda burada kalmam yönünde bir inisiyatif kullanırsa burada kalmayı isterim. Koşullar elverirse, kalmak isterim. Beşiktaş ailesinin bir parçası olduğum için çok mutluyum. Gelecek neler getirir, onu çok kestiremiyorum."

Beşiktaş’ın teklifini kabul etmesinin nedeni sorulan Elneny: "Çünkü Beşiktaş çok büyük bir kulüp. Bu karardaki en büyük etken, Mesut Özil oldu. O benim ağabeyim, kardeşim gibi. Teklif geldiğinde fikrini sordum. O da Beşiktaş'ın çok büyük bir kulüp olduğunu ve büyük bir taraftar kitlesine sahip olduğunu söyledi."

Yakın arkadaşı Türk asıllı Alman futbolcu Mesut Özil hakkında da konuşan Elneny: "Mesut Özil, Fenerbahçe'yi çok seviyor ve sürekli bahsediyor. Bence Fenerbahçe'ye gelebilir. Mesut, Fenerbahçe marşları söyleyerek beni kızdırıyordu."

Sevdiği tarz müzikleri ve ilgi alanları merak edilen Mısırlı yıldız Elneny: "Benim müzikle pek aram yok. Ben sadece Kuran-ı Kerim dinliyorum" ifadelerinde bulundu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal