Ali Atay saç mı ektirdi? Ali Atay'dan radikal karar!

Bir dönemin unutulmaz dizisi olan 'Leyla İle Mecnun' dizisinin oyuncusu Ali Atay saç ektireceği haberi magazin gündemine düştü. Kendi gibi oyuncu olan Hazal Kaya, eşini saç ektirme konusunda cesaretlendirdi. Ali Altay'dan radikal karar. İşte detaylar.

05.04.2022-23:10 - (Son Güncelleme: 06.04.2022-12:31) Ali Atay saç mı ektirdi? Ali Atay'dan radikal karar!

Unutulmaz dizi Leyla İle Mecnun'un başrol oyuncusu olan Ali Atay, şimdilerde Exxen platformunda tekrardan Leyla İle Mecnun  dizisinde rol almaktadır. Ünlü oyuncu Ali Atay, 2019 yılında Hazal Kaya ile evlenmiş ve Fikret Ali adında bir oğlu var. Başarılı oyuncu eşi Hazal Kaya' nın kendisini cesaretlendirmesi ile radikal bir karar aldı ve saç ektirdiği söylentiler arasında yer almaktadır.

Ali Atay saç ektirdi

Ali Atay saç mı ektirdi?

Magazin gündemine gelen bilgiler arasında Ali Atay, saç dökülmesi sebebiyle saç ektirmeye karar verdi. Bu konuda en büyük destek ise eşi Hazal Kaya'dan geldi.

Hazal Kaya cesaretlendirdi

Tekrardan Exxen'de yayınlanmaya başlayan 'Leyla İle Mecnun' dizisinde rol alan Ali Atay, saç ekimi için eşi Hazal Kaya'dan destek geldi.  Ali Atay, oyunculuğun yanı sıra yazarlık ve yapımcılık yapmaktadır. 46 yaşında olan Ali Atay, saç ektirme işlemi yaptırdı. Başlarda kararsız kalan oyuncu yakın çevresinden de destek aldı. Ali Atay, Arena Med Saç Ekim Merkezi'nde Serkan Aydın ile saç ekimi hakkında görüşlerde bulundu. Ali Atay'ın saç ekim süreci 8 saat sürdü. Saç köklerinden alınan 4 bin 500 greft saçın, safir kalem yöntemi ile saç olmayan ön bölgesine ekildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal