Camdaki Kız yeni sezonda devam edecek mi, final mi yapacak? Camdaki Kız dizisi sezon finali ne zaman?

Kanal D ekranlarının çok sevilen dizilerinden birisi olan Camdaki Kız her hafta yeni bölümleriyle izleyenleri ekranlara kitlemiş durumda.Seyirciler Camdaki Kız dizisinin yeni sezonda da tekrar yeni bölümleriyle yayınlanmaya devam edecek mi ? diyerek araştırmalara başladı bile. sayfamızın devamında haberimizi okuyabilirsiniz.

05.04.2022-21:52 - (Son Güncelleme: 06.04.2022-14:36) Camdaki Kız yeni sezonda devam edecek mi, final mi yapacak? Camdaki Kız dizisi sezon finali ne zaman?

Kanal D ekranında yer alan Camdaki Kız dizisi ,yayınlanan yeni bölümleriyle seyircileri ekrana kilitledi.Bu kadar çok sevilen dizinin izleyicileri,sezon finalinden sonra dizinin tekrar devam edip, etmeyeceğini merak ediyor.Dizinin başrol'ünde yer alan Burcu Biricik,Nalan karakterini canlandırırken,şoför Hayri rolünü'de Cihangir Ceylan canlandırmaktadır. 

camdaki kız

Camdaki Kız 2.sezon devam edecek mi?

Evet herkesin merak ettiği Camdaki Kız , 2.sezonda da ekranlarda yeni bölümleriyle yayınlanmış olacak.Herkesin merakla beklediği Nalan ve Hayri aşkının 2.sezonda başlayacağı söylenmektedir.Ayrıca yeni sezonda şoför Hayri'nin ilk eşi ve çocuklarını'da yer verilecek.Her hafta reyting rekorları kıran dizinin,2. sezonda da bu rekorlarını kırmaya devam edecek gibi gözüküyor.

Kanal D yönetimi Camdaki Kız dizisinin 2.sezon senaryosunu inceledikten sonra yapımcıya para aktaracağını'da bildirdi.Eğer 2.sezonda da istenilen reytinglere ulaşılabilirse 3.sezonunda çekilebileceğinden'de söz edilmekte.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal