Camdaki Kız Adil öldü mü, diziden ayrılıyor mu? Şerif Erol Camdaki Kız dizisinden neden ayrıldı?

Perşembe günlerinin sevilen dizisi Camdaki Kız'ın son bölümünde olan olaylar sebebiyle Adil karakteriyle ilgili birçok araştırma yapıldı. Dizinin takipçileri merakla Adil öldü mü? Adil diziden ayrılacak mı? sorularını araştırmaya başladı. Merak edilen tüm detaylar haberimizde.

21.03.2022-20:09 - (Son Güncelleme: 21.03.2022-20:09) Camdaki Kız Adil öldü mü, diziden ayrılıyor mu? Şerif Erol Camdaki Kız dizisinden neden ayrıldı?

Perşembe günleri Kanal D ekranlarında yayınlanan Camdaki Kız dizisinde son bölüm kalp krizi geçiren Adil karakterinin diziden ayrılıp ayrılmayacağı sevenleri tarafından merakla araştırılmaya devam ediyor. Adil karakterini canlandıran Şerif Erol ve karakterin diziden ayrılıp ayrılmayacağı ile ilgili tüm detayları sevenleri için haberimizde derledik.

Camdaki Kız Adil Öldü Mü

Şerif Erol kim

İzmir Karşıyaka'da 8 Ekim 1963 yılında doğan Şerif Erol, lise yıllarında fizikçi olmak istemiş ve Boğaziçi Üniversitesi Fizik Bölümü'nü kazanarak daha sonra Ekonomi Bölümü'ne geçiş yapmıştır. Bir süre Boğaziçi Üniversitesi Oyuncuları bünyesinde oyunculuk yapan Şerif Erol, 1997 tarihinde radyoya girmiştir. Tiyatroya olan sevgisi nedeniyle tiyatro eğitimi almıştır ve aynı zamanda tiyatro eğitimleri de vermiştir. Bu zaman zarfında Nişantaşı Stüdyo Oyuncuları Tiyatro bölümünde de sahne almıştır.2008 yılında Karanlık Korkusu isimli oyunu, 2014 yılında ise Bilgi Üniversitesi bünyesinde kurulan Krek Tiyatrosu'nda Babamın Cesetleri isimli oyunda başrol oynamıştır. 2000 yılından itibaren ise birçok sevilen dizide rol almıştır.

Camdaki Kız Adil diziden ayrılıyor mu

Dizinin sevilen karakterlerinden olan Adil son bölümde kalp krizi geçirmiştir. Fakat Şerif Erol'un diziden ayrılacağına dair henüz resmi bir açıklama yapılmamıştır.

Şerif Erol'un rol aldığı yapımlar

-Otel- Kısa film

-Tabutta Rövaşata

-Işık Sesini Arıyor

-Süt

-Bahtı Kara

-Şeref Meselesi

-Babamın Cesetleri

-Kalbim Ege'de Kaldı

-Hangimiz Sevmedik

-Kadın

-Yol Ayrımı

-Aşk Bu mu?

-Mucize Doktor

-Kapı

-Öğretmen

-Hayalet: 3 Yaşam

-Menajerimi Ara

-Camdaki Kız

-Sen Ben Lenin

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal