Ortalık Ali Atay'ın Hazal Kaya'ya Olan İhanetiyle Çalkalanırken Ünlü Çiftten Konuya İlişkin İlk Açıklama Geldi!

Ekranların en sevilen çiftleri arasında yer alan Ali Atay ve Hazal Kaya hakkında ortaya atılan ihanet iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü.

07.02.2022-14:25 - (Son Güncelleme: 07.02.2022-15:11) Ortalık Ali Atay'ın Hazal Kaya'ya Olan İhanetiyle Çalkalanırken Ünlü Çiftten Konuya İlişkin İlk Açıklama Geldi!

TV8 ekranlarında yayınlanan 2.sayfa isimli magazin programının sunucuları Müge ile Gülşen, önceki gece bomba bir iddia ortaya attı. Ünlü yorumcular bir ünlünün eşini aldattığını duyurup; ''Bir de örnek çift diyorduk! Bir de bu aralar yıl dönümlerini kutlayacaklar... Zavallı kız kocasının gizli çapkın olduğunu nereden bilsin. Gizlide olan gizli kalmıyor maalesef. Detaylar canlı yayında'' şeklinde bir açıklama yaparak tüm takipçileri merak içinde bıraktılar. Müge ile Gülşen'in yaptığı bu paylaşımın ardından sıkı takipçiler arasında Şubat ayında evlenen kişilerin bir listesi yapıldı. Liste içerisinde yer alan ünlü oyuncu Hazal Kaya ile Ali Atay'a ise kısa sürede gözler çevrildi. Eşini aldatan kişinin Ali Atay olabileceği ihtimali sosyal medyaya ve magazin gündemine damga gibi vururken, ünlü çift konuya ilişkin ilk yanıtı verdi. 

ATAY SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞTI

Magazin programı sunucularından Müge ile Gülşen'in isim vermeden bahsettiği evli çiftin kim olduğuna dair merak artarken, bu kişilerin Hazal Kaya ile Ali Atay olduğu iddiası gündeme bomba gibi düştü. Kısa sürede Twitter'da trendlere giren konuya ilişkin takipçiler; ''Bu olay doğruysa yılın bombası olur'' şeklinde yorumlarda bulundu. Ortalık ihanet iddialarıyla çalkalanırken ünlü oyuncu Ali Atay, eşi Hazal Kaya'nın Pera Palas'ta Gece yarısı isimli yeni dizisini paylaşarak; ''Helal olsun sevgilime be! Gurur duyuyorum'' notunu düştü. Bunun üzerine de Kaya, eşinin paylaşımına ''Sevgilim'' yazarak haklarında çıkan bu iddiaları yalanlamış oldu. 

hazal kaya ali atay

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal