Aleyna Tilki’nin kazandığı para duyanları şok etti! Reklam gelirlerini nereye yatırdığı ortaya çıktı! Gökhan Türkmen’den tepki

Sosyal medyada ve magazin dünyasında son günlerin konuşulan isimlerinden olan Aleyna Tilki’nin kazandığı para duyanları şok etti. Güzel şarkıcının reklam gelirlerini nereye yatırdığı ortaya çıktı. Şarkıcı Gökhan Türkmen’den meslektaşına tepki geldi. İşte detaylar...

11.08.2022-13:39 - (Son Güncelleme: 11.08.2022-13:39)

Oynadığı reklam filmleriyle ve yüksek ücretli konserleriyle Türkiye’nin en çok kazanan şarkıcılarından birisi olan Aleyna Tilki’nin kazandığı para duyanları şoka uğrattı. Yılın başından beri 3 farklı reklam filminde oynayan Aleyna Tilki’nin bu reklam filmlerinden ve konserlerden kazandığı parayı nereye yatırdığı da ortaya çıktı. 

Aleyna Tilki’nin kazandığı para duyanları şok etti

Oynadığı 3 reklam filminden toplamda 10.5 milyon TL kazandığı öğrenilen Aleyna Tilki’nin yeni reklam ve konserler için de görüşmelerine devam ettiği öğrenildi. Güzel şarkıcı kazandığı gelir ile müzik sektörünün en çok kazanan isimlerinden birisi olarak dikkat çekiyor. 

Reklam gelirlerini nereye yatırdığı ortaya çıktı

Daha önce ‘’Hiç ticari kafam yoktur’’ açıklamasıyla dikakt çeken Aleyna Tilki’nin, annesi Havva Öztel’in de tavsiyesiyle Riva, Ömerli ve Silivri civarında lüks arazilere bakmaya başladığı iddia edildi. İddialara göre tanıdığı emlakçılara arsa alacağını söyleyen Aleyna Tilki, doğanın içinde yaşayarak house tarzında bir stüdyoda müziklerini çıkarmaya devam edecek. 

Aleyna Tilki Gökhan Türkmen

Gökhan Türkmen’den tepki

Son olarak Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu’nda Selda Bağcan’ın davetiyle sahneye çıkan Aleyna Tilki, sosyal medyada tartışma konusu olmuştu. Ünlü şarkıcı Gökhan Türkmen’den tepki geldi.

Sosyal medya hesabından Aleyna Tilki’ye tepki gösteren Türkmen, ‘’"Ülkede o kadar değerli genç, müziğini ve kendini tanıtabilmek için uğraşan ve bunu da çok etik ve gerektiği yerden yapan müzisyen varken; bir çınarın, bir o kadar önem kazanmış bir yerde böyle bir şarkıcıyı çıkarıyor olmasının bir nedeni vardır elbet. Biz anlayamayız! Güzel reklam; hayırlı işler, bol güneşler herkese" dedi.

Selda Bağcan yanıt verdi

Gökhan Türkmen'in eleştirisine tepki gösteren Selda Bağcan şöyle konuştu:

"Terbiyesizlik yapmış... Bir defa ben hiçbir şekilde Aleyna'yı anons etmedim. Onu kendi orkestramızdan bile gizledik. Birden bire geldi sürpriz için. O da 'Reklam yapıyor' diyor, sana ne? Kıskandı belki de... Gereksiz polemikler bunlar... Sanatçı sanatıyla gündem olmalı. Ayrıca sahneme kimi çıkarmak istersem onu çıkarırım, sana ne?"

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal