Magazin dünyasını karıştıran iddia: Rita Ora Taika Waititi ile evlendi mi? Rita Ora kimdir, nereli ve kaç yaşında?

Ünlü şarkıcı Rita Ora ile başarılı yönetmen Taika Waititi’nin evlendiği iddiası magazin dünyasında deprem etkisi yarattı. Ünlü çiftin evlilik iddiaları hakkındaki araştırmalar halen devam ediyor. Peki Rita Ora kimdir, nereli ve kaç yaşında? Rita Ora Taika Waititi ile evlendi mi? İşte konu hakkında merak edilenler...

09.08.2022-17:29 - (Son Güncelleme: 09.08.2022-17:29) Magazin dünyasını karıştıran iddia: Rita Ora Taika Waititi ile evlendi mi? Rita Ora kimdir, nereli ve kaç yaşında?

Geçen yılın Ağustos ayından bu yana sevgili oldukları bilinen Rita Ora ile Taika Waititi’nin geçtiğimiz günlerde gizlice evlendiği iddiası ortalığı karıştırdı. Müzik dünyasının önemli isimlerinden birisi olan Rita Ora ile Avengers filmlerinin yönetmenliğini yaparak dikkat çeken Taika Waititi’nin evlendiği iddialarının doğru olup olmadığını öğrenmek isteyenler araştırmalarını arama motorları üzerinden devam ettiriyor. Peki Rita Ora kimdir, nereli ve kaç yaşında? Rita Ora Taika Waititi ile evlendi mi?

Rita Ora Taika Waititi ile evlendi mi?

Geçen yıl sevgili olduklarını açıklayan Rita Ora Taika Waititi çiftinin gizlice evlendikleri öne sürüldü. Söz konusu iddialar hakkında ünlü çiftten henüz bir açıklama gelmedi.

Bir çok Marvel filminde yönetmenlik yapan Taika Waititi Rita Ora’dan önce Chelsea Winstanley ile evliydi. Taika Waititi Chelsea Winstanley birlikteliği 2018’de sona ermişti.

Rita Ora ise bir başka ünlü şarkıcı Bruno Mars ile sevgili olduktan sonra 2012 yılında Mars’tan ayrılarak Rob Kardashian ile 2 ay sürecek olan bir aşk hayatı yaşadı. Bu ilişki işten kaynaklı sebeplerle bitti. 

Rita Ora Taika Waititi

Rita Ora kimdir, nereli ve kaç yaşında?

Rita Ora, 26 Kasım 1990 tarihinde Kosova’nın Priştine şehrinde doğdu. Arnavut asıllı İngiliz şarkıcı ve oyuncu olan Rita Ora, ilk albümü Ora ile büyük bir başarı yakaladı. Güzel şarkıcı, başarısını daha sonra çıkardığı albümlerle devam ettirdi. 

Rita Ora, The Voice yarışmasının dördüncü sezonunda (2015) jüri koltuğunda oturan isimlerden birisiydi. 

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal