Aleyna Kalaycıoğlu’ndan göndermeli şarkı! Beceremedin şarkısının teaseri yayınlandı

Survivor’da yarışan yarışmacılardan birisi olan Aleyna Kalaycıoğlu’nun yeni şarkısı Beceremedin’in teaseri yayınlandı. Şarkının ismi sebebiyle pek çok kişi Aleyna Kalaycıoğlu’nun birisine gönderme yapıp yapmadığını merak ediyor.

31.07.2022-17:55 - (Son Güncelleme: 31.07.2022-17:55)

Survivor All Star 2022’de yarışan yarışmacılardan birisi olan Aleyna Kalaycıoğlu, hem güzelliğiyle hem de güzel sesiyle dikkat çeken isimlerden birisi olmuştu. Survivor’da söylediği şarkının çok beğenilmesi üzerine müzik dünyasına daha fazla ağırlık veren Kalaycıoğlu, ilk şarkısı olan ‘Beceremedin’in teaserini sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı. Aleyna Kalaycıoğlu’nun şarkıdaki güzelliği ve duru sesi hayranları başta olmak üzere pek çok kişinin beğenisini kazandı.

Aleyna Kalaycıoğlu’ndan göndermeli şarkı

Survivor yarışmasında güzelliği ve sesiyle sürekli gündemde olan Aleyna Kalaycıoğlu, yarışmanın ardından müzik dünyasına giriş yaptı. Sosyal medya hesabı üzerinden ilk şarkısı ‘Beceremedin’in görüntülerini takipçileriyle buluşturan Kalaycıoğlu, günün en çok konuşulan isimlerinden birisi oldu. 

Aleyna Kalaycıoğlu Beceremedin

Instagram hesabı üzerinden Beceremedin şarkısının teaserini paylaşan Aleyna Kalaycıoğlu’nun şarkısı, ismi sebebiyle göndermeli bir şarkı olarak yorumlandı.

Şarkının ismi sebebiyle pek çok kişi Aleyna Kalaycıoğlu’nun birisine gönderme yapıp yapmadığını merak ediyor. 

Aleyna Kalaycıoğlu Beceremedin şarkısı hakkında henüz detaylı bir bilgi vermedi. 

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal