ALES’e Girecekler Dikkat: Resmi Sitede Yayımlandı

ALES’ girecek adaylar için, sınava giriş belgeleri ÖSYM’nin resmi sitesinde yayınlandı. Sıva girecek olan adaylar giriş belgelerini siteden alabilecekler.

09.09.2021-14:32 - (Son Güncelleme: 09.09.2021-14:32) ALES’e Girecekler Dikkat: Resmi Sitede Yayımlandı

ÖSYM'den gelen son dakika açıklamasına göre ALES'e girecek olan adaylar giriş belgelerini ÖSYM'nin sitesinden alabilecekler.

ALES İÇİN SAAT 10.00’DAN SONRA GELENLER ALINMAYACAK

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığınca (ÖSYM) 19 Eylül'de uygulanacak Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı'nın (ALES/2) giriş belgeleri ÖSYM’nin kendi sitesinde sıva girecek olan adayların erişime açıldı. ÖSYM'nin internet sitesinde yer alan duyuruda ‘ALES adaylarının sınava girecekleri bina ve salonlara atanma işlemleri tamamlandı. Adaylar, sınava girecekleri yer bilgisini gösteren giriş belgelerini, ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden T.C. Kimlik numaraları ve aday şifreleriyle öğrenebilecek’ denildi. ÖSYM’den yapılan açıklamada sınava girecek olan adayların 19 Eylül Pazar günü saat 10.00'dan sonra binalara alınmayacağı bildirildi. ALES’e girecek olan adaylar günlerdir giriş belgelerinin açıklanmasını bekliyordu. Adayların siteye girerek alacakları sınava giriş belgesinde hangi okullarda sınava girecekleri bilgisi yer alıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal