Alanyaspor’dan Flaş Hamle! Yeni Kontrat

Tartışmalı Trabzonspor karşılaşması sonrası iyice hırslanan Alanyaspor’da yönetim oyuncuları motive etmek için çalışmalara başladı. Kulübün golcüsü Papiss Cisse ile sona erecek olan kontratının uzatılması için masaya oturuldu.

24.06.2020-10:09 - (Son Güncelleme: 24.06.2020-10:05) Alanyaspor’dan Flaş Hamle! Yeni Kontrat

Ziraat Türkiye Kupası’nda Antalyaspor’u geçerek finale çıkan, ligde ise Trabzonspor ile berabere kalan Alanyaspor’da olaylı karşılaşmanın sonrasında yönetim çalışmalara başladı. Trabzonspor’la kupada yapacak büyük final öncesi oyuncularını tam motive bir şekilde çıkarmak isteyen yönetimin kontratı bitecek olan futbolcularla bir bir konuşmaya başladığı öne sürüldü. Kulübün sezona damga vuran flaş oyuncusu Papiss Cisse ile sona erecek sözleşmenin uzatılması için harekete geçildi. Yaşı ilerlemesine karşın başarılı performans gösteren deneyimli futbolcu, Alanyaspor’dan senelik 1.5 milyon euro alıyordu. Yönetimin Cisse’ye aynı ücretten 2 sene daha sözleşme teklif ettiği ifade edildi.

MENAJERİNİ ÇAĞIRDILAR

Cisse gelişmesi sonrası çalışmalara devan eden yönetim kontratı sona eren oyuncuların motivasyonunun dağılmaması için uğraşırken, kadronun yine önemli oyuncularından biri olan Ceyhun Gülselam’la da konuşacağı ve tecrübeli futbolcuyla 3 senelik yeni bir kontrat yapılacağı ortaya çıktı. 3 senedir Alanyaspor’da görev yapan Junior Fernandes’in de kontratı bitiyor. Alanya temsilcisi, özellikle Antalya karşılaşmasında dikkat çeken Fernandes’i de kadroda tutma kararı verdi. Futbolcunun menajeri anlaşmaya varılmak için kulübe çağırıldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal