Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu'ndan Transfer Açıklaması

Alanyaspor Kulübü Başkanı Hasan Çavuşoğlu, basın mensuplarıyla düzenlenen kahvaltı etkinliğinde transfer konusunda merak edilen açıklamalarda bulundu.

27.01.2022-15:37 - (Son Güncelleme: 27.01.2022-15:37) Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu'ndan Transfer Açıklaması

Spor Toto Süper Lig'de 23. hafta geride kalırken topladığı 38 puan ile birlikte 3. sırada yer alan Alanyaspor sergilediği performansla tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

ALANYASPOR DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKİYOR

Yükselen form grafiğini ve oynadığı oyunu her geçen hafta üstüne koyarak sürdüren Alanyaspor'da ara transfer döneminde yapılacak olan hamleler merak içerisinde bekleniyordu.


BAŞKANDAN TRANSFER AÇIKLAMASI

Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, basın mensupları ile bugün gerçekleştirilen kahvaltı organizasyonunda merak edilen açıklamalarda bulundu.

Başkan Hasan Çavuşoğlu, transfer konusunda basın mensuplarına yaptığı açıklamalarda ;

' Ligde 3. sırada bulunmamız bizim için çok güzel bir durum. Sıralama her hafta değişebilir. Hedefimiz en iyi yerde bitirmek. Avrupa kupasında her takım oynamak ister. Biz de çok istiyoruz. Elimizden geleni yapacağız. Devre arasında transfer yapmak kolay değil. Şu anda bekliyoruz. Belirlediğimiz acil bir transfer yok ama en iyisini yapmak için çalışmalarımız var. Takımımızda gol atabilen birçok futbolcumuz var. Performansı yükselen oyuncularımız da gol katkısı veriyor. Yeni teknik ekibimizle birlikte takımımız biraz daha canlandı. Sadece santrfor gol atacak diye bir durum yok ama tabii ki her takımın santrforu olmalı. ' ifadelerini kullanarak taraftarlara transfer konusunda açıklamalarda bulundu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal