Fenerbahçe Martin Mircevski'yi Transfer Ediyor!

Fenerbahçe 24 yaşındaki sol kanat futbolcusu Martin Mircevski'nin transferi için harekete geçti.

27.01.2022-15:13 - (Son Güncelleme: 27.01.2022-15:22)

Süper Lig devlerinden Fenerbahçe'de transfer anlamında sıcak gelişmeler yaşanıyor. Fenerbahçe'de yapılacak yeni transferler ile daha etkili bir şekilde sezona devam edilmek isteniyor. Bu anlamda önemli isimleri kadrosuna katmak isteyen takımda sürpriz isimler gündeme gelmekte. Fenerbahçe'de bu anlamda gündeme gelen son sürpriz isim ise Martin Mircevksi oldu. Fenerbahçe'nin Makedon genç kanat futbolcusunu kadrosuna çok katmak istediği açıklandı. 

SICAK GELİŞMELER YAŞANIYOR

Fenerbahçe, Goran Pandev'in sahibi olduğu Pandev Akademi formasını terleten 24 yaşındaki kanat futbolcusu Martinc Mircevski ile ciddi bir şekilde ilgileniyor. Futbolcu bu sezon 18 karşılaşmada kaydettiği 16 gol ve yaptığı 4 asistle dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Futbolcu ile görüşmelerin başladığı ve transferde önemli gelişmelerin olduğu vurgulanıyor. Kuzey Makedonya Ligi'nde şampiyonluk mücadelesi veren Pandev Akademi'nin yıldız futbolcu için 1 milyon Euro istediği aktarılmakta.


Fenerbahçe'nin ilgilendiği genç yetenek Makedonya'nın Pelister takımının altyapısında futbol kariyerine başladı. Ardından yine Makedonya'nın Belasica takımına transfer oldu. Ardından Kosova'nın Trepca ve Makedonya'nın Vardar takımlarının formasını giydi. Son olarak ise Makedonya ekibi Akademi Pandev'in formasını terletiyor. Ana mevkisi sol kanat olan futbolcu, on numara ve sağ kanat olarak görev alabilmektedir. Futbolcunun Fenerbahçe'ye transfer durumu taraftarları oldukça heyecanlandırdı. Genç yıldızın Fenerbahçe'ye transfer meselesi daha önceden sarı lacivertlilerin formasını başarıyla terletmiş yıldız Makedon futbolcu Eljif Elmas'ı taraftarlara hatırlattı. Bu anlamda futbolcuyla ilgili gelişmeler merakla takip ediliyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal