Akciğerlere Nefes Aldırma Yöntemleri Nelerdir?

Vücuttan özellikle ciğerlerden toksinleri atmak sağlık için çok önemlidir. Vücudun ve tüm organların işleyişine düzgün bir şekilde devam etmesi gerekmektedir. Bu akciğer temizliği de insanın kendini çok daha rahat hissetmesini sağlar. Akciğerlere nasıl nefes aldırılır bu yazımızda sizlerle...

23.02.2021-09:23 - (Son Güncelleme: 23.02.2021-09:23) Akciğerlere Nefes Aldırma Yöntemleri Nelerdir?

Sigara içenlerin Akciğerlerinin doğru ve düzgün çalışması sağlık ve psikoloji için önemlidir. Her gün nefes alış verişi yaparken solunan hava sırasında mikropları rahatça atabilmek için bazı zamanlar akciğerleri temizlemek gerekir.

3 GÜNDE UYGULANAN DETOKS

Bu detoks öncesi süt ürünlerine ara vermelisiniz. Bedenin bu ürünlerden almış olduğu  toksinlerden temizlenmesi gerekmektedir. Detoksun ilk günü yatmadan önce bir bitkisel bir çay içip başlayabilirsiniz.  Bu şekilde bağırsaklardaki toksinleri atacaksınız. Unutmamanız gereken bir konu, detoks sırasında yorucu aktiviteler yapılmamalı. 

Kahvaltıdan öncesi 300 ml suya 2 limon sıkın ve için. Ardından 300 ml greyfurt suyu için, eğer tadını sevmiyorsanız aynı miktarda ananas suyu da içebilirsiniz. Bu meyvelerin içerdiği antioksidanlar solumun yolu sistemine çok faydalıdır.

Kahvaltı ve öğle yemeği arasında 300 ml havuç suyu için. Bu, 3 günlük detoks boyunca kanınızın alkalize olmasına yardımcı olur.

Öğlen 400 ml potasyum açısından zengin bir meyve suyu için (muz, kayısı, armut olabilir). Bu da içinizi temizleye yarayacak bir tonik görevi için gereklidir.

Yatmadan önce 400 ml yaban mersini suyu için, akciğerlerde enfeksiyona yol açabilecek bakterilerle savaşma sürecine hazırdır.

3 gün boyunca 20 dakikalık rahatlatıcı banyolar yapın çünkü toksinler ter yoluyla vücuttan atılacaktır. Bu sayede çok rahatlayacaksınız.

Kaynamış bir kap suya 5-10 damla okaliptüs esansı damlatın. Kafanıza bir havlu koyarak kabın içinden nefes alıp verin (aynı buğu septil yapar gibi). Su soğuyana kadar bu işlemi sürdürmelisiniz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal