11.02.2021-13:14 (Son Güncelleme:11.02.2021-13:14)


1

Sarımsak

Sarımsak

Doğal bir antibiyotik olan sarımsak akciğerlerin tam kapasite ile çalışmasını sağlar ve içeriğindeki pek çok antioksidan madde sayesinde akciğer kanserine karşı koruyucu etki gösterir.



2

Greyfurt

Greyfurt

Özellikle soğuk kış günlerinde tercih edebileceğiniz, hem vücut direncini hem de akciğerlerin fonksiyonel çalışma kapasitesini artıran bu eşsiz besin içerdiği antioksidanlarla meşhur!



3

Keçiboynuzu

Keçiboynuzu

Toksinlerden arınmada detoks etki sağlar. Akciğer ödemine karşı keçiboynuzunun desteği bulunmaz bir imkândır. Akciğerlerde oluşan ödeme karşı spesifik olarak etkilidir. Balgam söktürücü ve astıma karşı tedavi edici gücü çok fazladır. Akciğer kanseri başta olmak üzere birçok kanser türüne karşı koruma sağlar.



4

Kereviz

Kereviz

Kansorejen maddelerin oluşmasına, akciğerlerde oluşabilecek hastalıklara ve nitrozaminlere karşı koruyucu etki sağlar. Özellikle akciğer kanserine karşı koruyucu etki sağlar.



5

Üzüm Çekirdeği

Üzüm Çekirdeği

İçeriğindeki resveratrol maddesi serbest radikallerle savaşarak ciğerleri korur. Özellikle kanser karşıtı olarak görev alır. Üzüm, çekirdeğini çiğneyerek tüketilmelidir.



6

Siyah Havuç

Siyah Havuç

Öksürüğe iyi gelerek balgam söktürücü rol oynar. İçerisindeki vitamin- mineraller sayesinde güçlü antioksidanlardandır ve akciğer kanseri riskini azaltır.



7

Kekik

Kekik

İçerdiği eterli uçucu yağlar, göğüs tıkanıklığına karşı etkilidir. Öksürük ve üst solunum yolları iltahabına karşıdır, antibakteriyel özelliği sayesinde bakteri oluşumunu önler.



8

Tere

Tere

Terenin vücudunuza olan etkisi sadece bronşlarınızı temizlemekten ibaret değil. Tereyi kullanarak lezzetlendireceğiniz salatalar, yağ yakımını da destekler.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR