20.01.2021-16:33 (Son Güncelleme:20.01.2021-16:40)


1

Sağlığın her şeyden önemli olduğunu anladığımız bu günlerde sağlığımızı desteklemek adına çeşitli çözümler arıyoruz. Özellikle akciğer sağlığı en çok üzerinde durduğumuz konulardan biri. Bahsedeceğimiz detoksu özellikle sigara içen kişiler tarafından aksatılmadan uygulanmalı. Akciğerde biriken toksinlerden kurtulmanızı sağlayacak bu detoks, toplam 3 gün uygulanması gerekiyor. İşte akciğer için şifalı kür tarifi…



2

Akciğerde biriken toksinleri yok etmenizi sağlayacak, eve kolaylıkla hazırlayabileceğiniz şifalı bir içecekten bahsedeceğiz. Özellikle sigara içen kişiler için etkili olan bu tarif, her gün solumak zorunda kaldığımız binlerce mikrobu organlarımızdan söküp atmamızı sağlayacak.



3

İşte akciğerleri temizlemede etkili olan detoks tarifi ve uygulanışı…



4

Akciğer Detoksu Nasıl Yapılır?

Akciğer Detoksu Nasıl Yapılır?

Öncelikle sabah kalktığınız zaman 300 mililitre ılık suyun içerisine 2 adet limonun suyunu sıkın ve tamamını için. Bunu içtikten 20 dakika sonra kahvaltınızı yapabilirsiniz.



5

Her gün 300 mililitre taze sıkılmış ananas ya da greyfurt suyu tüketebilirsiniz. Antioksidan açısından oldukça zengin olan bu iki meyvenin suyuna bir miktar maden suyu da ekleyebilirsiniz.



6

Akciğer detoksu yaptığınız süre boyunca taze meyve ve sebzelerden bol miktarda tüketin. 3 gün boyunca kahvaltının ardından, öğle yemeğine geçmeden önce 300 mililitre taze sıkılmış havuç suyu içilmesi gerekir.



7

Öğle yemeğinde ise size pancar ya da domates suyu eşlik etmeli. Potasyum açısından zengin olan bir sebze suyu da öğle yemeğinin yanında içilmeli. Bu sebze suyu 140 mililitre olmalı



8

Gece Uyumadan Önce Kızılcık Suyu İçin

Gece Uyumadan Önce Kızılcık Suyu İçin

Gece uyumadan önce 4 mililitre kızılcık suyu tüketmelisiniz. Kızılcık suyu akciğerlerinizdeki mikroplarla savaşmanızı sağlayan gerçek bir şifa deposudur. Beslenmenize ekleyeceğiniz meyve ve sebze sularının dışından birtakım öneriler de bulunmakta.



9

Bir tencere kaynamış suyun içerisine 10 damla okaliptüs yağı damlatın. Başınızı tencereye doğru yaklaştırın ve kafanızın üzerine büyük bir havlu örtün. Bu sıcak suyun buharında solumaya başlayın. Bu işlemi her gün yaklaşık 5 dakika olmak üzere uygulayın.



10

Buna Dikkat!

Buna Dikkat!

Akciğer detoksuna başlamadan 2 gün önce süt ürünlerinin tüketimini sonlandırmanız gerekir. Bir diğer kural ise detoksa başlamadan bir gece önce uyumadan hemen önce bir fincan yeşil çay içmeniz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR