Akaryakıtta Zam Fırsatçılığı!

Getirilen zamların öncesinde yakıt almaya istasyonlara giden vatandaşlar 'Depomuz boş', 'Sistem arızalandı' yahut 'Tanker gelmedi' gibi çeşitli ifadeler kullanılarak geri gönderildiği iddia edildi.

28.10.2021-10:14 - (Son Güncelleme: 28.10.2021-11:30)

Dünya genelinde enerji fiyatlarının büyük bir hızla yükselişe geçmesi Türkiye'yi de etkilemeye başlamışken, gıdada olduğu gibi yakıt giderleri yelpazesinde de fırsatçılar durmak bilmeden hemen harekete geçmiş durumda. Döviz kurlarında yaşanan dalgalanmalar Türkiye'de benzin, motorin ve LPG fiyatlarına da peş peşe zamlar getirmişken, son 2 gün içerisinde toplamda 72 kuruşluk zam olmuştu.

AKARYAKIT ALMAK İSTEYEN MÜŞTERİLERİ GERİ GÖNDERDİLER

Zamdan önce benzin, mazot ve LPG almaya gidenlerin, 'Depomuz boş', 'Sistem arızalandı' yahut 'Tanker gelmedi' gibi çeşitli yalan olduğu ifade edilen ifadeler geri göndermiş oldukları bilgisi elde edildi.

BENZİME YAPILAN İNDİRİM GEÇ YANSIDI

Yaşanan bu söz konusu gelişmelerin sonrasında bu gece yarısından itibaren geçerli olmakla birlikte benzinin litre fiyatında 25 kuruş indirim yapıldı. Akaryakıta gelen zammı bir an bile kaçırmadan pompaya yansıtmaktan geri kalmayan bazı istasyonların, indirimi de bilerek ve isteyerek geç uygulamaya koymuş olduğu ifade edildi.


3 BÜYÜKŞEHİRDE BENZİNİN FİYATI NE KADAR?

Gerçekleşen indirime göre Ankara ve İzmir'de benzinin litre fiyatı 8,51 kuruş olarak tespit edilirken İstanbul'da ise fiyat 8,42 kuruş olarak pompaya yansıyacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal