AK Parti'nin Ankara Adayı Şaşırttı! Doğruysa Çok Konuşulur!

Habertürk yazarı Nagehan Alçı'dan yerel seçimlerle alakalı sürpriz bir açıklama geldi. Alçı bugünkü yazısında AK Parti'nin Ankara adayının Süleyman Soylu olacağını yazdı.

03.10.2018-09:53 - (Son Güncelleme: 03.10.2018-09:47) AK Parti'nin Ankara Adayı Şaşırttı! Doğruysa Çok Konuşulur!

Habertürk yazarı Nagehan Alçı, bugünkü "Ankara adayı yüzde 90 Soylu" başlıklı köşesinde, 31 Mart 2019 tarihinde gerçekleştirilmesi düşünülen yerel seçim ile alakalı kulis bilgilerini aktardı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun adının Ankara için geçtiğini söyleyen Alçı, "Soylu'nun siyasi tavrı ve duruşu AK Parti tabanı haricinde MHP hatta İYİ Parti tabanında da sempati uyandırıyor" ifadesini kullandı.

İşte Nagehan Alçı'nın yazısındaki alakalı bölüm;

"CHP de Ankara için harıl harıl çalışıyor. Ben kısa zaman öncesine dek Mansur Yavaş adına kesin gözüyle bakıyordum fakat parti kulislerini yoklayınca işlerin farklılaştığını görüyorum.

Yavaş'ın aday gösterilme ihtimali halen var, öte taraftan 2016'da Mansur Bey'in partiden istifa etmesi, giderken kendine yakın kişileri de götürmesi ve 24 Haziran seçimlerinde İYİ Parti'ye destek vermesi önemli bir rahatsızlık meydana getirmiş.

Ancak Süleyman Soylu gibi kuvvetli bir aday söz hususu olunca Kemal Bey'in kafasında ibre tekrar Yavaş'a dönebilir. Konuştuğum önemli bir CHP'li kaynak, 'Süleyman Soylu adıyla yalnızca Mansur Yavaş başa baş gidebilir. O zaman İYİ Parti'nin de desteğini alırız yoksa yeniliriz' yorumunda bulundu."

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal