TSK Teröristlere Eylül Vurgunu!

Eylül ayında gerçekleşen operasyonlarda 135 terörist öldürüldü. Hainlerin içinde Kırmızı Bülten’le aran terörist Mehmet Y. ile örgütün sözde yürütme kurulu üyesi Musa Çetiner'de yer alıyordu.

03.10.2018-09:40 - (Son Güncelleme: 03.10.2018-09:29) TSK Teröristlere Eylül Vurgunu!

Gece gündüz fafr etmeksizin sene boyunca şehir merkezi ve kırsal alanlarla birlikte yurtdışında da teröristlerin izini süren, haftalarca arazide bulunark operasyonlarına devam eden güvenlik güçleri, terör örgütü YPG/PKK'ya bu senenin Eylül ayında bir dabe vuruldu. Hain terör örgütü YPG/PKK'ya ilişkin Eylül ayında yurtiçi ve dışında gerçekleşen operasyonlarda 135 terörist öldürüldü.

O İSİMLERDE ÖLDÜRÜLDÜ

Tunceli Pülümür'de 30 Temmuz'da gerçekleşen operasyonda öldürülen teröristlerden birinin, "kırmızı" bültende 4 milyon lira ödülle aranan örgütün sözde yürütme kurulu üyesi ve sözde Dersim saha sorumlusu "Çetin Kombat" kod isimli Musa Çetiner olduğu ortaya çıktı.

Bingöl'ün Adaklı ilçe kırsalında 15 Ağustos'ta gerçekleşen hava harekatında öldürülen 5 teröristten birinin 8 Eylül 2017 tarihinde Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Mustafa Sefa Kök'ün şehit edilmesi ve bir askerin yaralanması olayının sorumlusu sözde "Çavreş gücü sorumlusu Yona Dersim" kod isimli Erol Ulucan adlı terörist olduğu ifade edildi. Aynı operasyonda öldürülen teröristlerden birinin de mavi listede aranan bölge sorumlularından "Dicle Zafer" kod isimli Raife Elmas olduğu belirtildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal