AK Parti'den Çocuklara Ramazan Konulu Resim Yarışması

AK Parti Kadın Kolları İstanbul İl Başkanlığı “Çocukların Gözünden Ramazan” adlı resim yarışması başlattı.

08.05.2020-17:00 - (Son Güncelleme: 08.05.2020-16:56) AK Parti'den Çocuklara Ramazan Konulu Resim Yarışması
Çocukların, coronavirüs nedeniyle geçmiş yıllardaki iftar davetleri, kalabalık sofralar yerine bu yıl kısıtlamalarla geçen Ramazan ayı coşkusunun eve yansıyan hallerini resimle anlatmaları için AK Parti Kadın Kolları İstanbul İl Başkanlığı,"Çocukların Gözünden Ramazan" yarışması başlattı.

Coronavirüs salgınına karşı önlem amacıyla bu yıl Ramazan coşkusunun evlerle sınırlı kaldığı süreçte çocuklar, evdeki Ramazan hallerini resimle anlatacak.

İstanbul’da ikamet eden 4-13 yaş arası tüm çocukların katılabileceği yarışmaya başvurular, 15 Mayıs 2020 tarihinde sona erecek.

Anaokul, ilkokul ve ortaokul olmak üzere 3 ayrı kategoride değerlendirecek yarışmada dereceye girenler; hoverboard, tablet, bisiklet, scooter gibi birbirinden güzel hediyelerden birinin sahibi olacak.

Çocukların evde Ramazan temasıyla dilediği teknikte resim çizebileceği yarışmada ebeveynler ise yarışma için gönderilecek resmin fotoğrafını çekip #ÇocukGözündenRamazan hashtagi ile sosyal medya hesaplarından paylaşacak. Ardından www.akpartikadinistanbul.com linki üzerinden kayıt işlemleri tamamlanacak.

Dereceye giren resimler, AK Parti Kadın Kolları İstanbul İl Başkanlığı resmi hesaplarından paylaşılacak.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal