Çocuklara Resim Yarışması

Coronavirüs salgını nedeniyle dışarıya çıkmaları kısıtlanan çocukların, boş zamanlarını değerlendirmeleri ve karantinanın zorlayıcı şartlarında eğlenmeleri amacıyla MopArt resim yarışması düzenlendi.

22.04.2020-17:03 - (Son Güncelleme: 22.04.2020-16:58) Çocuklara Resim Yarışması
MOPAK tarafından, bu yıl 20'ncisi düzenlenen MopArt resim yarışmasına başvurular 17 Mayıs 2020 tarihine kadar sürecek.

5-13 yaş arası tüm çocukların katılabildikleri yarışmada çocukların eserleri, alanında uzman jüri üyeleri tarafından yaş aralıklarına göre üç farklı kategoride değerlendirilecek.

Değerlendirme sonucunda her kategoride dereceye giren çocuklara oyun konsolu, tablet, akıllı saat, bluetooth kulaklık ve elektronik deney seti hediye edilecek.

Yarışmada yer almak için herhangi bir ön koşul bulunmazken, yapılan resimler e-posta yoluyla iletilebiliyor.

MOPAK Genel Müdürü Ruhi Molay yarışmayala ilgili "Resim yarışmasıyla ayrıca uzun süredir evde olan çocukların düşüncelerine de ulaşmış olacağız. Uzun süredir evde bizimle birlikte haberlere ve salgına dair öngörülere şahit olan çocuklardaki psikolojik değişimi fark etmek oldukça kıymetli. Tercih ettikler renkler ve çizgilerin yanı sıra kullanılan figürler çocukların bilinçaltına ışık tutuyor. Bu resimlerden yola çıkarak uzmanlara danışmalı ve salgının çocuklar üzerindeki psikolojik etkilerini minimuma indirmek için bir temel oluşturmalıyız." ifadelerini kullandı.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal