Çocuklara Sanal Resim Sergisi

Bu yıl ilk kez 23 Nisan’ı evlerinde geçirmek zorunda kalan çocuklara Mastercard, bir sanal resim sergisi düzenliyor.

22.04.2020-14:50 - (Son Güncelleme: 22.04.2020-14:45) Çocuklara Sanal Resim Sergisi
Coronavirüsle mücadele kapsamında sokağa çıkmaları kısıtlanan çocuklar bu yıl ilk kez 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı evde geçirecekler. Mastercard da bu sıkıntılı süreçte çocukları unutmadı ve onlar için sanal resim sergisi düzenledi.

‘Güzel Evim’ ya da ‘Bahar’ olmak üzere iki tema üzerinden resim yapacak olan çocukların sergiye katılmak için yaptıkları bu resimleri www.priceless.com üzerinden yapılan yönlendirmeleri takip ederek paylaşmaları gerekiyor.

Her yaştan çocuğun istediği teknik ve boyutlarda hazırlayacağı resimlerden oluşacak sergideki her resim sanal galeride bulunan çerçevelerle boyutlandırılarak asılacak.

Sergi bitiminde de etkinliğe resimleriyle katılan çocuklara Mastercard tarafından katılım ve teşekkür belgesi gönderilecek.

Sanal resim sergisini gezen ziyaretçiler, resimlere tıklayarak resmin büyük halini, resmi yapan çocuğun adını, yaşını ve varsa resmin adını görebilecekler. Sanal resim sergisi Paha Biçilemez İstanbul websitesi üzerinden herkesin ziyaretine açık olacak.

Sergiyi ziyaret etmek için: //mypricelessistanbul.com/gelecegin-ressamlari
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal