AK Parti'den Abdullah Gül'e Mesaj Var! ''Spekülasyonları Bitir''

Adalet ve Kalkınma Partisi Grup Başkan Vekili yapmış olduğu açıklamada, ''Abdullah Gül ortaya çıkıp spekülasyonları bitirmelidir'' dedi.

04.05.2017-09:38 - (Son Güncelleme: 04.05.2017-13:58) AK Parti'den Abdullah Gül'e Mesaj Var! ''Spekülasyonları Bitir''

Adalet ve Kalkınma Partisi Grup Başkanveli Mustafa Elitaş A Haber’de çok önemli açıklamalarda bulundu. Ak Parti Grup Başkan Vekili Elitaş Abdullah’a Gül’e seslenerek şunları söyledi: ''Sayın Abdullah Gül hakkında spekülasyonlar yapılmaktadır. Bu spekülasyonları Abdullah Gül’ün mutlaka bitirmesi lazım. Abdullah Gül net bir şey söylemediğinden dolayı bu tip sorunlar ortaya çıkmaktadır. Kendisine sesleniyorum eğer bu söylemlerden rahatsız ise ortaya çıkıp bu soruları cevaplandırmalıdır. Bu tip sorunlar ortaya çıkmaya devam edecektir. Bu yüzden benim tanımış olduğum Abdullah Gül ortaya çıkıp bu sorulara net bir şekilde yanıt vermelidir.''

''BU DAVADAN AYRILANLARI BUGÜN KİM HATIRLIYOR''

AK Parti Grup Başkan Vekili Mustafa Elitaş Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın söylemiş olduğu davadan ayrılanlar asla iflah olmaz sözü ile ilgili de şunları dile getirdi: ''Bu mesajı alan almıştır diye umuyorum. Bu davadan ayrılıp ihanet yoluna gidenleri bugün kim hatırlamakta bir düşünün. Cumhurbaşkanı bunların isimlerini söylemese bunlar tarihe küçük bir nokta larak bile geçmeyeceklerdi. Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın verdiği bu mesajı sahiplerinin anladığını umuyorum.’’dedi.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal