AK Parti Milletvekili Adayı Umut Arman Sonay’dan Z kuşağı için ilginç yorum

AK Parti Milletvekili Adayı olan Umut Arman Sonay, Manc Games teknoloji firmasının TEKNOFEST standını gezerek gençlerle sohbet etti. TEKNOFEST 2023 coşkusunu Haber365 ekibi ile paylaştı. İşte detaylar…

30.04.2023-17:27 - (Son Güncelleme: 30.04.2023-17:27)

Bu yıl 7’incisi gerçekleşen dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali olan TEKNOFEST bu yılda milyonlarca kişiyi ağırladı. Birçok yerli firmanın yer aldığı TEKNOFEST 2023’ün en dikkat çeken şirketi Manc Games oldu. 

Z kuşağı değil TEKNOFEST kuşağı

Geliştirdiği Mavi Vatan simülasyonu ile gençlere KIZILELMA deneyimi sunan Manc Game’si AK Parti Milletvekili Adayı olan Umut Arman Sonay ziyaret etti. Gençlerle sohbet eden Sonay, “Z kuşağı değil TEKNOFEST kuşağı geliyor” diyerek, festivale gösterilen yoğun ilginin gurur verici olduğunu ifade etti. 


Sonay, “Ayaklarınızın basmadığı tek festivaldeyiz. Gençlerle beraberiz burada sohbet edip, merak edilenler üzerine konuşuyoruz. Önümüzdeki seçim ülkemiz için oldukça önemli, gençler için ise daha önemli. Bugün burada Z kuşağından ziyade TEKNOFEST kuşağı ile beraberiz. Merak eden ve araştıran bu neslin, tercihi AK Parti. Yapılan çalışmalarda bunu çok net görüyoruz.” 

Mihrab Kurt
mihrabkurt@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal