Aile dizisi 2.teaser yayınlandı: Aile dizinin konusu ne? Gerçek hikaye mi?

Ünlü isimlerden oluşan oyuncu kadrosu ve özgün hikayesiyle dikkat çeken Aile dizisinin 2. teaseri yayınlandı. Dizinin 2. teaserinde ‘’Kazanamayacağım en güzel kavgam olacaksın" sözleri dikkat çekti. Peki Aile dizinin konusu ne? Gerçek hikaye mi? İşte Aile dizisi hakkında merak edilenler...

03.02.2023-11:10 - (Son Güncelleme: 03.02.2023-17:30) Aile dizisi 2.teaser yayınlandı: Aile dizinin konusu ne? Gerçek hikaye mi?

Show TV ekranlarını kasıp kavurması beklenen Aile dizisinin ilk bölümü heyecanla bekleniyor. Aksiyon, aile ve aşk temalarının harmanlanacağı dizinin ikinci tanıtım fragmanı da izleyenlerle buluşturuldu. Ünlü isimlerden oluşan oyuncu kadrosu ve özgün hikayesiyle dikkat çeken Aile dizisinin ne zaman başlayacağı ve konusu ile oyuncuları araştırma konusu oldu. Peki Aile dizinin konusu ne? Gerçek hikaye mi?

Aile dizisi ne zaman başlayacak?

Aile dizisi ilk bölümü 14 Şubat 2023’te Show TV ekranlarında yayın hayatına başlayacak.

Aile Dizisi Ne Zaman

Aile dizinin konusu ne? 

Aile dizisi, varlıklı bir aile olan Soykanlar'ın başına geçen Aslan'ın, kendisiyle aynı yerden yaralı psikolog Devin'le tanışmasıyla aile içinde değişen dengeleri, gelişen olayları ve 'aile' kavramının en tartışmalı yönlerini ele alacak.

Aile dizisi oyuncuları kim?

Aile dizisinde Kıvanç Tatlıtuğ, Serenay Sarıkaya, Nejat İşler, Nur Sürer, Canan Ergüder, Ushan Çakır, Umutcan Ütebay, Yüsra Geyik, Ecem Simge Yurdatapan, Levent Ülgen, Emel Göksü gibi isimler yer alacak.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal