Ahmet Çakar'dan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç Hakkında Çarpıcı Sözler Geldi!

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç hakkında son olarak Ahmet Çakar'ın yaptığı açıklamalar gündeme oturdu.

13.01.2022-10:38 - (Son Güncelleme: 13.01.2022-10:51)

Süper Lig'de bu sezon gösterilen etkisiz performans sonrası Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a yoğun eleştiriler geliyor. Ali Koç'a Fenerbahçe taraftarlarından yoğun tepkiler gelirken takımın başkanı hakkında son olarak Ahmet Çakar'dan dikkat çekecek sözler geldi.

 

BAŞKANA SÖYLEDİĞİ SÖZLER GÜNDEM OLDU

Ahmet Çakar, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile ilgili olarak açıklamasında, 'Löw' dediler, taraftar kan ağladığı günlerde bir nebze olsun umutlandı. Arkasından 'Bilic' dediler, 'Jesus' dediler taraftar ehhh. Ama aklın yolu birdir lafına, işler tıkanınca gelmek zorunda kaldılar. Fenerbahçe darmadağın olmuş durumda. 'Siz bizim vizyonumuzu anlamadınız' diyen Ali Koç'tan, savrulan bir Ali Koç'a geldi Fenerbahçe. İsmail Kartal tercihi tabii ki doğru bir tercih. Zaten bu yıl kayıp, İsmail Kartal ne kadar toparlayabilirse o kadar toparlayacak. Başarısızlıkta da pek tabii ki fatura Kartal'ın olmayacak, zira bu takımı o kurmadı. Transferleri o yapmadı. Tıpkı sezon başında olduğu gibi hiçbir hoca ile anlaşamayınca 10. tercih Pereira'da karar kılmışlardı. Pereira'yı kovmak zorunda kalan Fenerbahçe yine hata üstüne hata yaptı. Yapması gereken şuydu; Pereira'yı kovdukları gün, camiadan yerli bir hoca gelmeliydi.'

İSMAİL KARTAL HAKKINDA KONUŞTU

Ahmet Çakar devam eden açıklamalarında, 'Pereira'yı kovmak zorunda kalan Fenerbahçe yine hata üstüne hata yaptı. Yapması gereken şuydu; Pereira'yı kovdukları gün, camiadan yerli bir hoca gelmeliydi. Bir şirketi böyle yönetirseniz 3 ayda batar. Bir bakkalı böyle yönetirseniz 3 haftada biter, ilişkilerinizi böyle yönetirseniz de yanınızda dostunuz kalmaz. Ali Koç ve yöneticilere 'Her şeyi yanlış yapın, tüm stratejileri yanlış uygulayın ki taraftarla aranız geri dönüşü olmayacak şekilde açılsın' denseydi ancak bu yapılırdı. Dünya çapında takım yaratma vizyonundan mutlak başarısızlık ve alay konusu olma vizyonuna geçiş süresi işte budur. Spor akademilerinde okutulmalıdır, davranış bilimi fakültesinde de tez konusu olmalıdır.' şeklinde açıklamalarına son verdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal