Galatasaray'da Burak Elmas Arda Turan'ın Takımdaki Geleceğini Açıkladı!

Galatasaray'da Başkan Burak Elmas, takım kaptanı Arda Turan'ın takımdan ayrılacağı yönündeki haberlere ilişkin olarak sürpriz bir açıklamada bulundu.

13.01.2022-10:23 - (Son Güncelleme: 13.01.2022-10:23)

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Galatasaray, son günlerde oldukça hareketli olaylar yaşanıyor. Sarı kırmızılı ekipte Başkan Burak Elmas ile Fatih Terim arasında gerçekleştirilen görüşmelerin ardından tecrübeli teknik adamla yollar ayrılmıştı.

FATİH TERİM'İN YERİ ÇABUK DOLDU

Galatasaray'da Teknik Direktör Fatih Terim ile yaşanan ayrılığın ardından ise sarı kırmızılılar tecrübeli hocanın boşluğunu oldukça hızlı doldurmuştu. İspanyol teknik adam Domenec Torrent ile anlaşmaya varan Galatasaray yönetimi tecrübeli teknik adamı İstanbul'a getirmiş ve dün itibariyle ilk antrenmanına çıkarmıştı.

ARDA TURAN İLE DE YOLLARIN AYRILACAĞI İDDİA EDİLDİ

Galatasaray'da Teknik Direktör Fatih Terim ile yaşamnn sürpriz ayrılığın ardından takım kaptanlarından Arda Turan ile de yolların ayrılacağı yönünde haberler gündeme bomba gibi düşmüştü.


BAŞKAN BURAK ELMAS'TAN ARDA TURAN SÖZLERİ...

Başkan Burak Elmas, Arda Turan'ın takımdaki geleceği ile ilgili yapmış olduğu açıklamayla birlikte bu tartışmalara bir son vermeyi başardı.

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Burak Elmas, kaptan Arda Turan ile yolların ayrılacağı yönünde çıkan haberler ile ilgili olarak yapmış olduğu açıklamalarda ;

' Arda, Galatasaray takımının kaptanıdır. Kontratı da kulübümüzle devam etmektedir. Ortaya atılan iddiaların aksine Arda Turan ile yolları ayırmak gibi bir tasarrufumuz, düşüncemiz bulunmuyor. ' ifadelerini kullanarak kaptanına sahip çıktı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal