Afrin Gazisi Piyade Üsteğmen Özgür Ocak, 10 Ay Sonra Üniformasını Yeniden Giydi

Afrin'de yaralanan ve 3 defa kalbi duran gazi Piyade Üsteğmen Özgür Ocak, 10 aylık tedavi sürecinin ardından üniformasını yeniden giydi.

19.01.2019-15:31 - (Son Güncelleme: 19.01.2019-15:24) Afrin Gazisi Piyade Üsteğmen Özgür Ocak, 10 Ay Sonra Üniformasını Yeniden Giydi

Milli Savunma Bakanlığı Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı tarafından 2018 içinde ve sene sonundan itibaren bugüne dek geçen sürede meydana gelen olaylarla alakalı bilgilendirme toplantısı yaptı.

Bakanlıkta yapılan toplantıda Tanıtım Subayı Deniz Binbaşı Nadide Şebnem Aktop, bilgi verdi. Zeytin Dalı Harekatı ile alakalı son bilgileri veren Deniz Binbaşı Aktop, bugün itibarıyla harekatta etkisiz hale getirilen terörist sayısının 4 bin 608 olduğunu açıkladı.

GÖREVE DÖNDÜ

Aktop, operasyon esnasında 10 Şubat 2018'de yaralanan ve tedavisinin sonrasında vazifesine dönen Piyade Üsteğmen Özgür Ocak'a da söz verdi.

Ocak, "Türk Silahlı Kuvvetleri devletimizin bekası milletimizin huzuru ve güvenliği için can vermeye de can almaya da her zaman hazırdır. Silahlı Kuvvetlerimiz çukur operasyonlarında, Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı Harekatı'nda, teröriste mücadele harekatlarında olduğu gibi verilecek vazifeyi her zaman yerine getirmeye hazırdır. Bölgemizin teminatı devletimizdir. Şanlı tarihimiz kahramanlıklarla doludur." diye konuştu.

37 ŞARAPNEL, KOPUK SAĞ BACAK...

Afrin gazisi Özgür Ocak, "Ben Piyade Üsteğmen Özgür Ocak, 10 Şubat 2018 Afrin Harekatı'nda yaralandım. 3 defa kalbim durdu. 27 tüp kan, 37 şarapnel, kopuk sağ bacak... 10 Şubat'tan bu güne 10 ayda koşar duruma geldim. Devletimden, milletimden, sevenlerimden Allah razı olsun..." sözleriyle tedavi sürecinde yaşadıklarını anlatmıştı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal