Adnan Oktar'ın Evden Nasıl Kaçtığı Ortaya Çıktı

Adnan Oktar'ın gözaltına alınmasının ardından detaylar da ortaya çıkmaya başladı. Buna göre Oktar, güvenlik kameralarından polisin geldiğini görünce gizli bir yoldan kaçarak 24 saat hazır beklettiği araca binerek evden ayrılmış.

16.07.2018-10:48 - (Son Güncelleme: 16.07.2018-10:40) Adnan Oktar'ın Evden Nasıl Kaçtığı Ortaya Çıktı

Mali Şube Müdürlüğü birimlerinin 5 şehirde eş zamanlı başlattığı operasyonda Adnan Oktar'ın ortaya çıkan 3 kaçış planı ile alakalı inanılmaz ayrıntılara ulaşıldı. Geçen Salı sabahı erken saatlerde yapılan operasyonda, Adnan Oktar, Üsküdar yada Kandilli villasında gözaltına alınacaktı. Polis baskın yaptığı villalarda Oktar'ın kaçtığını belirlemişti. Gerçekleştirilen takipde, Oktar ve yardımcısı Didem Ürer, Sarıyer'de ele geçirilmişti. Oktar'ın 3 kaçış planını belirleyen polis, villadan nasıl kaçtığını da öğrendi.

VİLLAYA GİZLİ KAÇIŞ MERDİVENİ YAPTIRMIŞ

Habertürk'ten Mustafa Şekeroğlu'nun aktardığına göre, Kandilli'deki villaya giden polis gerçekleştirdiği aramalarda, ormanlık bölümden aşağıya doğru inen bir gizli yol tespit etti. Bu yol villanın arka kısmından ağaçlık alana ulaşıyordu. Ve ağaçların içinden yaklaşık 300 metreye dek aşağıya merdivenler vardı. Merdivenlerden inen polis, yol bitiminde kapalı bir kapıyla karşılaştı.

KAMERA SİSTEMİ İLE DIŞARIYI GÖRÜYOR

Polis, kapının sağ bölümünde dikkat çeken bir detay fark etti. Polis burada dahi duvara asılı bir kamera sistemi ile karşı karşıya geldi. İncelemede kapıdan dışarı çıkmadan önce kamerayla dışarıyı izleyebilen bir sistem olduğu gün yüzüne çıktı.

ARABA VE TEKNEYİ 24 SAAT HAZIR BEKLETİYOR

Gerçekleştirilen çalışmaların sonrasında bu gizli yolun ayrıntıları da belli olmuş oldu. Öne sürülene göre, Adnan Oktar, polis baskınlarına karşı Üsküdar'daki villasında bir araç, Kandilli'deki villasında bir araç ve sahilde bir tekneyi 24 saat hazır tutuyordu. Öne sürülene göre Oktar, polisin villaya doğru geldiğini, kameralardan fark etti. Hemen yanına yardımcısı Didem Ürer'i alarak, kimsenin bilmediği o gizli yoldan aşağı gitti. Kapıya geldiği zaman, önce kapının güvenlik kamerasından dışarıyı kolladı. Polisi görmeyince bu kapıdan çıkarak, 24 saat beklettiği arabasına didem Ürer ile beraber bindi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal