O Geceyi Anlatırken Sesi Titredi, Gözleri Doldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile 15 Temmuz gecesi gerçekleştirdiği FaceTime’ı anlatan Hande Fırat'ın gözleri doldu, sesi titredi.

16.07.2018-09:59 - (Son Güncelleme: 16.07.2018-12:03)

FETÖ'nün kanlı darbe teşebbüsünün üzerinden 2 sene geçti. 15 Temmuz 2016 tarihinde hain FETÖ, devlete ve millete karşı silahlı ayaklanmada bulunarak, 200’ün üzerinde vatandaşı şehit etti.

Türkiye genelinde şehitlerimiz dualarla anıldı, ABD’nın kucağındaki FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'e lanetler yağdırıldı.

Tüm TV kanalları da geç saatlere kadar 15 Temmuz’un 23. Yıl dönümüne özel yayınlar yaptı.

O GECE NELER OLDU

Kanal D canlı yayınına katılan gazeteci ve sunucu Hande Fırat, 15 Temmuz gecesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yaptığı FaceTime görüşmesinin detaylarını anlattı.

O gece yaşadıklarını aktarırken duygularına hakim olamayan gazeteci Fırat, ihanet gecesini titreyen sesi, dolan gözleri ile anlattı.

Gazeteci Hande Fırat, "Tabii ki çok duyguluyum. İster istemez o geceyi hatırlıyorsun. Zor bir durum. Kayıplarımızı hatırlıyoruz. Kolay değil. Dinlemek, hatırlamak kolay değil. İster istemez, bunu bire bir yaşayanlar; İstanbul'da Ankara'da, ciddi bir travma ile karşı karşıya kaldık. İnşallah bir daha bunu yaşamayız’’ ifadelerini kullandı.

Gazeteci ve sunucu Hande Fırat bu sözlerinin sonrasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile nasıl bağlantı kurduğunu tek tek anlattı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırını.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal