Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak'tan Beşiktaş Maçındaki Olaylar ve Vincenzo Montella Açıklaması!

Adana Demirspor'da Başkan Murat Sancak, Beşiktaş karşılaşmasında saha içerisinde yaşanan olaylar, Adana Demirspor'un takım olarak performansı ve Teknik Direktör Vincenzo Montella'nın performansı ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

23.09.2021-16:51 - (Son Güncelleme: 23.09.2021-16:51) Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak'tan Beşiktaş Maçındaki Olaylar ve Vincenzo Montella Açıklaması!

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Adana Demirspor'un Başkanı Murat Sancak, Beşiktaş karşılaşması ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

ADANA DEMİRSPOR'DAN İSTANBUL'DA BÜYÜK SÜRPRİZ

Adana Demirspor, Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında konuk olduğu Beşiktaş deplasmanında 3-0 geriden geldikleri karşılaşmada 3-3'lük beraberliği sağlamalarıyla birlikte haftanın en çok dikkat çeken skorlarından birine imza atmış oldu.

OLAYLI GEÇEN KARŞILAŞMA GÜNDEM YARATMIŞTI

Karşılaşmanın en çok dikkat çeken yanlarından birisi ise Adana Demirspor'un golcüsü Mario Balotelli'nin Beşiktaş ağlarına gönderdiği golün ardından Teknik Direktör Sergen Yalçın'a yapmış olduğu hareket ve maçın hemen ardından saha içerisinde çıkan olaylar oldu.

BAŞKAN MURAT SANCAK'TAN ÇARPICI AÇIKLAMALAR

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, Beşiktaş karşılaşması ile ilgili tüm yaşananlar, takımın mevcut durumu ve Teknik Direktör Vincenzo Montella ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Başkan Murat Sancak, yapmış olduğu açıklamalarda ;

GERİ DÖNÜŞÜ YAPAN TAKIMI TEBRİK ETMEK LAZIM

Çok basit iki gol yedik. Esasında Beşiktaş karşısında 3-0 geri düşmemiz enteresandı. Yediğimiz ilk iki gol kendi hatalarımızdan dolayı oldu. Ancak, demek ki bu oyuncu topluluğu 3-0 geri düşse de karakter koyabiliyor ve geri dönebiliyor. Tebrik etmek lazım.

TÜRKİYE'NİN EN KARİYERLİ HOCASI MONTELLA

Montella'nın en büyük farkı kariyeri. Kariyeri yetmiyor mu? Roma'yı çalıştırmış, Milan'ı çalıştırmış, Sevilla ve Sampdoria'yı çalıştırmış, Fiorentina'nın başına iki defa geçmiş biri. Bu takımları çalıştırmak kolay değil. Fatih Terim bir tek Fiorentina ve Milan'ı çalıştırdı. Türkiye'nin en kariyerli hocasından daha kariyerli bir hoca getirdik.

EKSİK OYUNCULARIMIZ TAKIMA KATILACAK

Bu takımın 2-3 haftaya daha ihtiyacı var. Oturdukça daha da iyi olacak. Bu süre içerisinde eksikler de tamamlandıkça, Akintola ve Belhanda sakat, onlar da takıma katılınca bu takım daha iyi oynayacak.

BALOTELLİ VE SERGEN YALÇIN ARASINDAKİ OLAY İLE İLGİLİ

Balotelli ile maçtan sonra konuştum. Sergen Yalçın'ın 'Balotelli'nin beyni yok' dediği videosunu seyretmiş. Golden sonra da 'Bak bende beyin var, sende var mı' diye soruyor. Doğaldır, etki tepki meselesi. İkisi de yanlış. Sergen Yalçın'ın yorumu da yanlış, Balotelli'nin yaptığı da yanlış.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal