Beşiktaşlı Yöneticiden Adana Demirspor Maçının Ardından VAR ve Tahrik İsyanı

Beşiktaş-Adana Demirspor karşılaşması hem atılan 6 gol ile hem çıkan olaylar nedeniyle haftaya damga vurdu. Beşiktaşlı yönetici Ceyhun Kazancı'dan maç sonu dikkat çeken açıklamalar geldi.

22.09.2021-12:25 - (Son Güncelleme: 22.09.2021-12:25)

Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında nefesleri kesen karşılaşmada Beşiktaş kendi sahasında Adana Demirspor ile 3-3 berabere kaldı.

NEFESLERİ KESEN TAM 6 GOLLÜ KARŞILAŞMA

Beşiktaş'ın bulduğu arka arkaya gollerle öne geçtiği hatta skoru 3-0'a kadar getirdiği karşılaşmada siyah beyazlıların gollerini Javier Montero, Josef de Souza ve Rıdvan Yılmaz kaydederken mükemmel bir geri dönüşe imza atan Adana Demirspor'da geri dönüşün fitilini attığı muhteşem frikik golüyle Vargas başlatırken ardından dünyaca ünlü yıldız Mario Balotelli'nin attığı 2 gol skoru 3-3'e getirmişti.

ÇIKAN OLAYLAR MAÇA DAMGA VURDU

Karşılaşmaya Adana Demirspor golcüsü Mario Balotelli'nin Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın'a yaptığı hareket damga vururken karşılaşmanın bitiş düdüğü ile birlikte gerilim iyice yukarıya doğru tırmanmıştı.

BEŞİKTAŞLI YÖNETİCİDEN ADANA DEMİRSPOR MAÇININ ARDINDAN

Beşiktaş-Adana Demirspor karşılaşmasının ardından basın mensupları ile bir araya gelen Beşiktaş Futbol A.Ş Genel Müdürü Ceyhun Kazancı, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Ceyhun Kazancı, Adana Demirspor beraberliğinin ardından sahada yaşanan olaylar ile ilgili yapmış olduğu açıklamalarda ;

KİMSE KAFASINI YORMASIN

3-0'dan puan kaybetmek bizleri üzdü. Çok yoğun maratonda bu tarz puan kayıplarını bekleyebiliriz. Üç gün sonra başka maçımız var. Maçın 3-0'dan 3-3 olmasına takılmadan önümüzdeki maçın hazırlıklarını yapacağız. Çok sakiniz, kimse kafasını yormasın. Bu takım ligin çok üstünde bir takım. Herkesin içi müsterih olsun. Puan kaybı olarak bakıyoruz. Kimse olan şeyleri de görmüyoruz sanmasın.

VAR KARARLARI BİZİ ÇOK ŞAŞIRTTI

Maç içinde birçok tartışmalı kararı var Ali hocanın. Maç 5 dakika uzadı ama golü 90+7'de yedik. Bir tane oyuncu değişikliği ve kısa bir sakatlık oldu. 90+5'ten sonra 2 taç, 1 korner ve bitmek bilmeyen bir maç oldu. Gelen bütün yorumlar golün faul olduğu şeklinde. VAR'dan dönmemesi bizi şaşırttı. Santrası olmayan tartışmalı bir golle puan kaybı oldu. Sadece 2 puan kaybettik. Üzücü olan tarafı faul kokan bir pozisyonla hem de maçın bitmesinden 1,5 dakika sonra golü yememiz oldu.

BALOTELLİ'NİN TAHRİKLERİNE KAPILMAMAK LAZIM

Balotelli'nin yaptıklarını izah etmeye gerek yok, çok net şekilde görüldü. Bu tarz tahriklere kapılmamak lazım. Yaptığı hareket çok net şekilde golden sonra hocamızaydı. Maçtan sonra da jestlerine devam etti. Görüntülerde görülecektir. Sakin olmamız lazım. Bu takım kadro anlamında da birlik ve beraberlik anlamında da ligin üzerinde bir takım. Ayarlarımızı bozmak o kadar kolay değil.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal