Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak'tan Maç Sonu Çarpıcı Açıklamalar!

Beşiktaş-Adana Demirspor arasında bol gollü geçen karşılaşmaya Mario Balotelli'nin hareketi ve maç sonu çıkan kavgalar damga vururken Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, maç sonu açıklamalarda bulundu.

22.09.2021-11:55 - (Son Güncelleme: 22.09.2021-11:55)

Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında oynanan Beşiktaş-Adana Demirspor karşılaşmasında deplasmanda 3-0'dan skoru 3-3'e getiren Mavi Şimşekler maça damga vurdu.

Adana Demirspor'un İstanbul deplasmanında Beşiktaş'a karşı skoru 3-0'dan 3-3'e getirmesiyle birlikte çok değerli bir puan ile İstanbul'dan dönmüş oldu.

MARİO BALOTELLİ'NİN YAPTIKLARI VE ÇIKAN OLAYLAR MAÇA DAMGA VURDU

Tam 6 gollü geçen nefesleri kesen karşılaşmaya ise damga vuran olay kuşkusuz Adana Demirspor'un dünyaca ünlü yıldızı Mario Balotelli'nin Beşiktaş ağlarına gönderdiği golün ardından Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın'a saha içerisinde yapmış olduğu hareket oldu.

SOSYAL MEDYAYI SALLAMIŞTI

Tüm sosyal medyayı sallayan bu hareketin ardından maçın bitiş düdüğünün gelmesiyle birlikte Mario Balotelli'nin bu hareketi nedeniyle saha iyice karışmıştı.

MURAT SANCAK'TAN ÇARPICI AÇIKLAMALAR

Beşiktaş-Adana Demirspor karşılaşmasının ardından basın mensupları ile bir araya gelerek açıklamalarda bulunan Adana Demirspor'un Başkanı Murat Sancak, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, Beşiktaş karşılaşmasının ardından yapmış olduğu açıklamalarda ;

OYUNCULARIMI KUTLUYORUM

Güzel bir maçtı. 3-0'dan 3-3'e getirmek benim için galibiyetten daha önemliydi. Takımın bu reaksiyonu göstermesi çok anlamlı benim için. Oyuncularımı kutluyorum, Beşiktaş'ın oyuncularını da kutluyorum. Umarım bundan sonra böyle heyecanlı ve son dakikaya kadar giden maçlar seyrederiz.

SERGEN'İN ÖNCEKİ AÇIKLAMALARI DOĞRU DEĞİL

Balotelli-Sergen olayı yaşandı. Keşke yaşanmasaydı. Sergen'in daha önce yaptığı açıklama da doğru değildi, Balotelli'nin yaptığı olay da doğru değildi. Soyunma odasında da söyledim kendisine ama birileri muhakkak doldurmuş 'Bu hoca senin için deli dedi' şeklinde. O da reaksiyon gösterdi. Bir deliye deli denmez zaten. Keşke yaşanmasaydı çünkü Beşiktaş-Adana Demirspor taraftarları kardeştir. Her iki taraf da daha duyarlı olursa daha iyi olur diye düşünüyorum.

MONTELLA HOCAMIZA İNANIYORUZ

Türkiye'de Samet hocadan sonra getirecek hoca bulamadık. Yurtdışında kariyeri iyi olan Milan, Sampdoria, Sevilla gibi takımları çalıştırmış bir hoca getirdik. Bugün milli takıma getirilen hocadan daha kariyerli. Ben inanıyorum hocaya. Kendisi de takımı tanıdıkça takım daha da oturacak. İyi olacak diye düşünüyorum. Bu ligde kalıcı olacağız. Biz kalmaya geldik. Hemen düşmeye gelmedik.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal