Cristiano Ronaldo Dolandırıldı!

Dünyaca ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo'nun başına film gibi bir olay geldi. Portekizli futbolcunun kredi kartı şifrelerini bilen eski seyahat danışmanı tarafından dolandırıldığı öğrenildi.

21.09.2021-21:30 - (Son Güncelleme: 22.09.2021-17:24) Cristiano Ronaldo Dolandırıldı!

Transfer döneminin bitmesine kısa bir süre kala İngiliz devi Manchester United'a imza atan ve bu transferle büyük ses getiren Cristiano Ronaldo, yeni transfer olduğu Manchester United ile sergilediği performansla da çok büyük ses getiriyordu. Cristiano Ronaldo bu kez çok başka bir durum ile haberlere taşındı. Portekizli futbolcunun başına akla gelmeyecek bir olay gerçekleşti. Futbolcunun başına gelenler filmleri aratmayacak cinsten.

CRİSTİANO RONALDO'YU SEYAHAT DANIŞMANI DOLANDIRDI

Cristiano Ronaldo'yu birlikte çalıştığı bir seyahat acentesinin bir çalışanı tarafından 3 sene boyunca düzenli olarak dolandırdığı öğrenildi.

Cristiano Ronaldo'nun kredi kartı şifrelerini bilen seyahat danışmanının, Portekizli futbolcunun adına yaklaşık 200 sahte seyahat ayarladığı belirtildi. Bu sahte seyahatlerin tüm masraflarının ise Portekizli Dünya yıldızı Cristiano Ronaldo'nun kredi kartlarından ödendiği öğrenildi. Dolandırıcı seyahat çalışanının, Yıldız isimden toplamda 288 bin euro çaldığı belirtiliyor.

Portekizli Dünya yıldızı Cristiano Ronaldo'nun hiç gerçekleştirmediği 200 seyahat üzerinden 288 bin euro haksız yere gelir elde eden 53 yaşındaki seyahat çalışanının 2017 yılında aynı suçtan hüküm giydiği ise bir başka ilginç gerçek olarak karşımıza çıkıyor.

CRİSTİANO RONALDO ÖZEL JETLE İFADE VERMEYE GİTTİ

Portekizli Dünya yıldızı Cristiano Ronaldo'nun yaşadığı bu olaydan sonra özel jetiyle Portekiz'e giderek konuyla ilgili gizlice ifade verdiği öğrenildi.

CRİSTİANO RONALDO DIŞINDA NANİ, FERNANDES VE MENDES'İ DE DOLANDIRMIŞ

Aynı seyahat çalışanının yine bir başka futbol yıldızlarını daha dolandırdığı ortaya çıktı. Futbol camiasının tanınmış simaları olan Nani, Manuel Fernandes ve Jorge Mendes'in de seyahat çalışanı tarafından aynı şekilde toplamda 350 bin Euro değerinde dolandırdığı ve 4 yıl cezaya çarptırıldığı gelen bilgiler arasında yer alıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal