Robert Lewandowski Altın Ayakkabı Ödülünü Aldı!

Almanya Bundesliga devlerinden Bayern Münih'in formasını terleten Robert Lewandsowski, Avrupa liglerinin en çok gol atan futbolcusuna verilen '' Altın Ayakkabı'' ödülünü düzenlenen tören sonrasında aldı.

21.09.2021-18:25 - (Son Güncelleme: 21.09.2021-21:42) Robert Lewandowski Altın Ayakkabı Ödülünü Aldı!

Alman devi Bayern Münih'İn formasını terleten Robert Lewandowski, sergilediği performans ile son zamanlarda büyük yankı uyandırmıştı. Sergilediği performans ile taraftarları kendisine hayran bırakan futbolcu, sergilediği performans ile çok büyük ses getiriyor. Polonyalı futbolcu attığı gol ve sergilediği performansla herkesi kendisine hayran bırakırken, tarihe adını altın harflerle yazdırmaya devam ediyor. Robert Lewandowski son olarak Avrupa liglerinin en çok gol atan ünvanına sahip oldu. Futbolcuya bu istatistiğinin sonunda ''Altın Ayakkabı'' ödülü düzenlenen tören sonucunda verildi.

ROBERT LEWANDOWSKİ ADINI TARİHE YAZDIRDI

Bundeslige devi Bayern Münih'in formasını terleten Polonyalı Robert Lewandowski transfer olduğu Bayern Münih'te başarılarına başarı katmaya devam ediyor. Robert Lewandowski, 2020-2021 sezonunda 41 gole imza atarak Bundesliga tarihinin en çok ağları sarsan futbolcu unvanını Ger Müller'in elinden almayı başardı (40). Polonyalı golcü, Münih kentinden düzenlenen törende Altın Ayakkabı ödülüne kavuştu.

Törende duygularını dile getiren Polonyalı golcü Robert Lewandowski, Törende duygularını dile getirdi. Lewandowski, "Bu büyük onura erişebildiğim için çok mutluyum. Aileme, takım arkadaşlarıma, teknik ekibe ve tüm Bayern ailesine teşekkürler. Onların desteği olmadan bunu başaramazdım." ifadelerine yer verdi.

Bu sezon Katalan ekibi Paris Saint-Germain (PSG) formasını terleten Arjantinli yıldız Lionel Messi ise bu ödülü en çok kazanan (6 kez) konumunda bulunmaktadır. Polonyalı golcü Robert Lewandowski bu ödülü son kazanan futbolcu olmayı başarmıştır. Gol makinesi aldığı bu ödülle kendisine bir kez daha hayran bıraktı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal