Beşiktaş, Valentin Rosier'in Bonservis Ücretini Açıkladı!

Geçtiğimiz sezon gösterdiği performansın ardından kiralık sözleşmesinin sona ermesiyle birlikte Sporting Lizbon'a geri dönen Valentin Rosier, bu sezon başında bonservis ücreti ile birlikte transfer olmuştu. Beşiktaş, transferin maliyetini açıkladı.

23.09.2021-16:13 - (Son Güncelleme: 23.09.2021-16:13) Beşiktaş, Valentin Rosier'in Bonservis Ücretini Açıkladı!

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş'ta geçtiğimiz sezon kiralık olarak forma giydiği dönemde göstermiş olduğu performansa büyük bir beğeni toplayan Fransız oyuncu Valentin Rosier'in transferinde sezon başında Portekiz Ligi ekiplerinden Sporting Lizbon ile anlaşma sağlanmıştı.

ROSİER TRANSFERİNİN MALİYETİ AÇIKLANDI

Portekiz Ligi ekiplerinden Sporting Lizbon ile anlaşma sağlanmasının ardından bir kez daha Beşiktaş kadrosuna katılan Valentin Rosier'in maliyeti ise siyah beyazlılar tarafından açıklanmamıştı.

BEŞİKTAŞ'TAN VALENTİN ROSİER AÇIKLAMASI

Beşiktaş'ın resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklama ile birlikte Fransız oyuncu Valentin Rosier'in bonservis ücretinin aldığı ve ücreti ile ilgili detaylı bilgiler paylaşıldı.

Siyah beyazlı kulüpten yapılan resmi açıklamada ;

' Sporting CP Kulübü'nden 2021-2022 sezonu 1. transfer tescil döneminde bir yıllığına geçici transferi gerçekleşmiş olan profesyonel futbolcu Valentin Andre Henri Rosier'in transfer hakları, Kulübümüz tarafından 4.800.000 Avro karşılığında satın alınmıştır. Oyuncu ile 2024-2025 sezonu sonuna kadar anlaşmaya varılmıştır. ' ifadelerine yer verildi.

VALENTİN ROSİER'İN BEŞİKTAŞ PERFORMANSI

25 yaşındaki Fransız oyuncu Valentin Rosier, geçtiğimiz sezon katıldığı Beşiktaş formasıyla toplamda 43 karşılaşmada forma giyerken bu karşılaşmalarda 3 gol ve 8 asistlik bir katkı sağlamıştı. Ayrıca gösterdiği performans ile birlikte siyah beyazlı formayla geçtiğimiz sezon kazanılan 1 Türkiye Kupası ve 1 Spor Toto Süper Lig şampiyonluğunda çok büyük bir pay sahibi olmuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal