Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın'dan Mario Balotelli, Stefan Kuntz Sözleri!

Beşiktaş'ın kendi sahasında Adana Demirspor ile 3-3 berabere kaldığı karşılaşmaya çıkan olaylar damga vururken Teknik Direktör Sergen Yalçın maçın ardından düzenlemiş olduğu basın toplantısında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

22.09.2021-13:04 - (Son Güncelleme: 22.09.2021-13:04)

Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında Beşiktaş kendi sahasında 3-0 öne geçtiği Adana Demirspor karşılaşmasında sahadan 3-3'lük beraberlikle ayrıldı.

BEŞİKTAŞ-ADANA DEMİRSPOR MAÇINDA ÇIKAN OLAYLAR...

Beşiktaş'ın kendi sahasında Adana Demirpsor ile 3-3 berabere kaldığı karşılaşmada Mario Balotelli'nin siyah beyazlılara attığı golün ardından Teknik Direktör Sergen Yalçın'a yapmış olduğu hareket ve maçın ardından saha içerisinde çıkan olaylar özellikle de sosyal medyada çok fazla konuşulmuştu.

SERGEN YALÇIN'DAN ÇOK SERT AÇIKLAMALAR

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Adana Demirspor karşılaşmasının ardından düzenlemiş olduğu basın toplantısında saha içerisinde çıkan olaylar, Mario Balotelli'nin kendisine yaptığı hareket ve Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz'un kendisi ile ilgili söylediği sözler ile ilgili çok sert açıklamalarda bulundu.

Teknik Direktör Sergen Yalçın, Adana Demirspor maçının ardından düzenlemiş olduğu basın toplantısında ;

BU SKOR CİDDİ BİR TALİHSİZLİK

3-0'lık skordan sonra maçın 3-3'e gelmesi bizim adımıza ciddi talihsizlik. Tabii ki üzgünüz. Sezon içinde bu sonuçlar olacak. Öne geçtikten sonra skorun berabere gelmesi kolay değil. Son bölümde oyundan tamamen düştük. Daha diri oyuncularla hamleler yaptık ama başarılı olamadık. Uzun maratonda bu tür şeyler oluyor, fazla büyütmemek lazım. Almamız gereken dersleri çıkarıp yolumuza devam etmek zorundayız.

MARİO BALOTELLİ'NİN HAREKETİ İLE İLGİLİ

Niye öyle bir hareket yaptığını bilmiyorum. Kendisini tanımam, hiçbir diyaloğum yok. O hareketin karşılığı sarı mı kırmızı mı bilmiyorum. Profesyonel futbolcuya yakışmayacak davranış. Seviyesiz bir davranışta bulunması maalesef kendisi adına ve Adana Demirspor camiası adına üzücü bir durum. Kendisine yanıt vermedim. Ben teknik direktörüm, aynı seviyede değiliz. Bu davranışı tamamen kendisini ve Adana Demirspor'u ilgilendiren bir durum.

BALOTELLİ'NİN YAPMIŞ OLDUĞU HAREKET SAYGISIZLIK

Bize önerilen birçok oyuncu var. Bana 40-50 oyuncu öneriliyor, biz bunların içinde karar veriyoruz. Böyle bir tepkinin sebebi bu olamaz. Kimse önerilen bir oyuncuyu almak zorunda değil. Herkes kendi oyun düzenine göre oyuncu alıyor. Oyuncular her takımda oynayabilir. Kendi performansını gösterebileceği bir sürü camia var. Bu yaptığı hareketin açıklaması olamaz. Saygısızca ve basit bir davranış.

ZEMİN UMARIM DAHA İYİ OLUR

Zemin maalesef istediğimiz seviyede değil. Oyuncular da Dortmund maçında bundan şikayet etti. Zemin yeni yapıldı. Milli maç arasının ardından daha iyi olacağı söyleniyor, umarım öyle olur. Maçlar iyi zeminde oynanır. Futbolcular çok sıkıntı yaşıyor.

HERKES GELİYOR BENİMLE İLGİLİ KONUŞUYOR!

Uilenberg geliyor benimle ilgili açıklama yapıyor. Bu adam yabancı. Maçta oyuncu bana hareket yapıyor. Oyuncuyu tanımıyorum, hayatımda görmedim. Son olarak Stefan Kuntz benimle ilgili konuştu. Önce saçmaladı sonra toparlamaya çalıştı. Bana bir şey söylemek isteyen varsa doğrudan söylesin, kıvırtmaya gerek yok. Benim kimseyle kötü diyaloğum yok, kötü konuşmuyorum. Bu insanlar Avrupa'da yaşıyor, benimle ilgili cümleler kuruyorlar. Bu konularla ilgili diyaloğa girmek istemiyorum ama girmek isteyen varsa gireriz. İnşallah böyle şeyler bir daha yaşanmaz.

ADANA DEMİRSPOR MAÇINDA İKİ KAYIP

Sakatlanan Ghezzal'in durumunu bilmiyorum. Rosier kırmızı kart gördü, o da bizim için sorun olacak. İnşallah böyle bir geceyi yaşamayız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal