ABD'li model Bella Hadid savaş nedeniyle zulüm altındaki ülkelere sessiz kalamadı, sosyal medyadan barış çağrısı yaptı

Toplumsal konularda duyarlılığıyla bilinen ünlü model Bella Hadid'in kişisel hesabından yaptığı barış paylaşımı, sosyal medyanın gündemine oturdu. İşte o detaylar...

10.03.2022-15:27 - (Son Güncelleme: 10.03.2022-15:27)

Filistin asıllı ABD'li ünlü model Bella Hadid, toplumsal konulardaki duyarlılığını bir kez daha gösterdi. Bugüne dek zulüm altında olan pek çok ülke hakkında yaptığı paylaşımlarıyla bilinen, Filistin için yapılan yürüyüşlere katılan ünlü model, bir kez daha ne kadar duyarlı bir kişi olduğunu sosyal medya hesabından gösterdi. Rusya'nın Ukrayna'ya yönelik saldırısını ele alan ünlü model, savaşa dair duygularını dile getirerek barış çağrısı yaptı. Hadid; ''Bu hafta Ukrayna'da milyonlarca kişi korkunç savaş yüzünden kaçmak zorunda kaldı. Eğer bu şoke edici durumdan bir şey öğrendiysek; kimin desteği hak ettiği ve kimin haklarını savunmamız gerektiği konusunda seçici olamayız. Herkes aynı şekilde merhamet görmeyi hak ediyor. Her çatışmanın içindeki sivil kurbanların yaşamı eşit değerdedir. Yedi yıllık savaş sonrası Yemen'de halkın korunmaya, desteğe ve bunların ötesinde barışa ihtiyacı var'' şeklinde bir paylaşımda bulundu. 

Hadid: Savaşı ilk fark edişinizse dünyadan değilsiniz

Ünlü model Bella Hadid bundan önce de Kanada'da yaşayan Şair Mustafa'nın dizelerini paylaşmıştı. Toplumsal konulara verdiği önemle dikkat çeken ve barışı savunan Hadid; ''Kendinize sorun/ Nasıl sessizce diğer adaletsizliklerde gezindiğinizi sorun/ Eğer bu, son yıllarda bir savaşı ilk fark edişinizse/ Dünyadan değilsiniz'' diyerek düşüncelerini noktalamıştı.

Bella Hadid'den barış çağrısı

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal