İbo Show'un 13 Mart 2022 Pazar günü konukları kimler? İbo Show yeni bölüm konukları belli oldu

Uzun yıllar sonra ekranlara geri dönüş yapan İbrahim Tatlıses Star TV ekranlarında İbo Show programı ile seyircilerle buluştu. Her hafta Pazar günü farklı konukları ağırlayan Tatlıses'in bu haftaki konukları kimler olacak sorusu araştırılmaya başladı. 13 Mart 2022 Pazar günü İbo Show konukları kimler? İbo Show'un bu haftaki konukları belli oldu. İşte o değerli isimler haberimizde.

10.03.2022-15:14 - (Son Güncelleme: 10.03.2022-15:19) İbo Show'un 13 Mart 2022 Pazar günü konukları kimler? İbo Show yeni bölüm konukları belli oldu

Star TV ekranlarında Pazar günleri eğlenceli dolu anlar yaşanmaktadır. İbo Show programında izleyiciler keyifli dakikalar geçirmektedir. İbrahim Tatlıses sunumuyla devam eden İbo Show'un bu haftaki konukları belli oldu. 13 Mart Pazar günü İbo Show konukları haberimizde. 

13 Mart İbo Show konukları belli oldu

13 Mart İbo Show konukları belli oldu!

Yapımcılığını Poll Production ile Global Medya'nın üstlendiği, kadrosunda Şafak Sezer ve Oryantal Didem'in bulunduğu, İbrahim Tatlıses'in sunumu ile ekrana gelen programın bu hafta yayınlanacak olan bölümünde Seren Serengil, Bülent Serttaş, Altay ve Yeşim Salkım yer almaktadır. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal